Sayfa 388/705 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon
Arama sonucu : 5634 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by TC MEHHAM Yazıyı Oku
    Fener kötü oynuyor tamam ama diğerleri berbat . Belki de bu yüzden yükseliyor. Bence sebep bu da değil . Çöp kağıtlar pandemiden sonra 25 kat yaptı. Fener 6 dan 48 yaptı. Yani 8 kat. Sebebi ne bilmiyoruz ama bugün dut silkeleme gibi bizi silkeledi. Çok para ile hisse alanın kalbi dayanmaz .Yarın ola hayrola...
    Yakında süpriz bir sermaye artırım kararı gelebilirmi acaba? ayrıca sadece tl olarak bakmamalı olaya dolar bazında borsa şirketlerininin bir çoğu yarı fiyatında bile değil,şampiyonluk beklentisi en yüksek takım taraflı tarafsız buna katılanlar çoğunlukta,fener hisseleri anlaşılan bir çok şeye gebe bu sezon,hayırlısı bakalım.ytd.

2. https://t.co/ifyYVTlVl0?amp=1 . İsteseler tavanda yapardılar kedinin fareyle oynaması gibi oynuyorlar hisseyle,işin uzmanı adamlar,alış ağırlıklı tahta, anlaşılan silkeleyip dökebildiği kadar döküyorlar.ytd.

3. Teknik analizci bir abimiz fenerbahçe 13 50 lerdeyken demiştiki en fazla 16 50, 17 oradan yukarısı çok zor adamlar 54 lere taşıdılar sonra aynı teknikçi çıktı dediki fener hissesi kardeşim bu düştümü alacaksın şimdided çıkmış diyorki şampiyonlukta göreceği 54 leri gördü,bunlar hep ters algı yaratma diye düşünüyorum,şampiyonlukta nerelere gideceğini inşallah hep beraber görürüz kentin fezaya uçtuğu borsamızda fener şampiyon olacak hissesi 55 lerde kalacak öylemi.hadi git oradan kargalar bile güler,birde söze fenerliler bana yine kızacak ama diye başlıyor,ters algı yaratırsan ve hep söylediklerinin tersi oluyorsa herkes kızar ve güvenmez,ytd.

4. Şampiyonloukta 38 dolar olacağına inandığım hisseyi(zirvesi 38 dolar)38 tl ye neden vereyim yahuu bu benim beklentim 7 ay sonra belli olur 7 ay sabır düşer bana,mümkün derece geri gelişler şahsen alım fırsatı. yatırım tavsiyesi değildir hayal ürünüdür olur yada olmaz. ytd.

5. 13 ten 54 e taşıyan her kimse sanki işi bitmiş gibi hareket ediyor.dün 40 lardan önüne geçene verdi
    Dün akşam üzerin son dakikalarda bugün için umut olsun diye sert Yukarı yapıp atlayanlara bugün atlıyor şimdi
    Benim düşüncem de şampiyonlukta 13 ten 100 leri göreceği idi en azından ts gibi 9 a katlasa ki çok daha güçlüyüz diyordum
    Ama şimdi buralardan mal el mi değiştiriyor yoksa ky mal mı dağıtıyor anlam karmaşası yaşıyorum
    Ama birileri hikayenin kaymağının bir kısmını yedi.ama asıl hikayenin 30/35 lerden başlayacağını düşünürsek ve hikayenin un tuz şeker kap herşeyi fazla fazla en kalitesinden var iken ve rakipler bile evet bu Fener gider dediği dönemde bursan hikaye bitti dağılın diyebilecek olacağına inanasım gelmiyor
    Birileri hikayeyi buradan alıp sonuna doğru kaymağını yemek isteyecektir diyorum ama kendime diyorum yanlış anlamayın

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Poma22 Yazıyı Oku
    13 ten 54 e taşıyan her kimse sanki işi bitmiş gibi hareket ediyor.dün 40 lardan önüne geçene verdi
    Dün akşam üzerin son dakikalarda bugün için umut olsun diye sert Yukarı yapıp atlayanlara bugün atlıyor şimdi
    Benim düşüncem de şampiyonlukta 13 ten 100 leri göreceği idi en azından ts gibi 9 a katlasa ki çok daha güçlüyüz diyordum
    Ama şimdi buralardan mal el mi değiştiriyor yoksa ky mal mı dağıtıyor anlam karmaşası yaşıyorum
    Ama birileri hikayenin kaymağının bir kısmını yedi.ama asıl hikayenin 30/35 lerden başlayacağını düşünürsek ve hikayenin un tuz şeker kap herşeyi fazla fazla en kalitesinden var iken ve rakipler bile evet bu Fener gider dediği dönemde bursan hikaye bitti dağılın diyebilecek olacağına inanasım gelmiyor
    Birileri hikayeyi buradan alıp sonuna doğru kaymağını yemek isteyecektir diyorum ama kendime diyorum yanlış anlamayın

Aynen hikaye yeni başlıyor,sermaye düşük kaldığı gibi şirket akıllı transfer politikasıyla karlı işler yaptığı gibi şampiyonluğun en güçlü adayı,önümüzdeki süreç çok şeylere gebe,fener şampiyon olsunda göreceğiz inşallah ne kadar gideceğini trabzonun gidişine falan benzemez fener bu,kendi adıma sabırla 7 ay inşallah. ytd.

7. Günlük iner çıkar hiç takılmam bile,belirgin geri gelişleri alım fırsatı olarak değerlendiririm.ytd.

8. Fenerin hikayesi ts den çok güçlü: bir kez 4.yıldız ile elimizdeki tüm fenerıum ürünleri demode olacak ve hepimiz 4.yıldızlı ürünler için kuyruğa gireceğiz ki şuan düşen haberlere göre forma satışından 29 milyon gelir elde edilmiş
    Localar bugün yarın açılır ve bu kadro için milyonları vermeye hazır arkadaşlar sıraya girmiştir keşke param olsa da izlesem ama ciğerimiz belli
    Şampiyonluk ile şampiyonlar ligi girdileri gelecek sezon için şimdide yapılan hamleler ile transfer serbestliği
    Hayatın normale dönmesi ile kapalı gişe oynayacak stad gelirleri
    Bu lara kasım da kumpas davası ve sonucu tazminat talepleri vs vs eklenirse güç belli
    Ama şuan bunun öncesini yiyen birileri vur kaç yapıp kaçıyor herhalde
    Brüt yarın bitiyor heran yayıncı kuruluş bankalar birliği loca haberleri gelebilir
    Ozan I konuşuyor belki devrearası bir valencia veya Avrupa satışı ile bir 20 milyon Euro daha gelebilir

Sayfa 388/705 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •