Yine de sen bilirsin moruk Müdürüm
Ben karışamam
Yine de sen bilirsin moruk Müdürüm
Ben karışamam
Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.
eer bişein lisanı var beya
taşların kalbi yok emme onnarıda yosunla serar baabındann
uygun reseptör/sensörü buldumuydu temam
görmediini görür duymadıını duyma zate
olmadı koklarsın
niyet önemli
ne demiş faydasız kilisenin pepazı
neye bekarsan oraa yönelerrsin ...
müdürüm
o kapalı radyo
lambalı guruntik olsunda açsın bekam o dalga o radyoyu
3 karış alın lazım walla
Oralet amir yok ortada yaw,
selamm millett ...
Gecen yil Van'da Nevsehir de falan tarlada dağda bayirda goktasi bulan bulanaydi, Amarigalilara yuzbin dolara satmislardi, noldu kesildi o işler?
Moruk mudurum Şile'ye giderken işemek icin yol.kenarinda arabayi durdursa da parlak taş görse almaz be yav. Onun icin tum taşlar birdir, farkmaz.
Moruk müdürüm esaslı adam osman. Derin adam. Herif pelajik.
İlahi Nasuh abi
Kendimi anlatıym
Madem öyle yazdın diye
Yok be yav kendi halindeyiz
Bi hobi bile yok
Burayı okuma yazma harici
Gerçi dünyada dönen dümen işleri çabuk çözümlüyom da interneti iyi kullanıyom belkide
Ondan yazılar ilginç geliyo insanlara bi ihtimal insanlar siyasetle bozmuş hazırcılığa alışan ademoğlu sihirli değnek bekliyo ama öyle bişey yok tabiki bende hele hiç yok
Bunun Adı muhakeme yeteneği Allah o konuda Acımış vermiş naapayım
Abi aslinda dedim ya beni tanıyandan ziyade tanımıyan dostlarımı daha çok seviyom ben gerçi pek yakın dostta yok ama olana şükür
Hafızam zayıf Kalıplıyım ama kas kütlesi görüldüğü güçte değil kof olmasakda
Ayrıca zamanla da vurdumduymaz da olduk
Diğer yandan Dolu yağcak arabaların kaportalarını gömçürcek şeylerinede prim vermem Oyle olasılık hesapları nasıl diyim Heyecan vermiyor
Ortamda ego çok . adamlar ego yarışına girince kenara çekilince yalnızsın zaten
Velhasıl özenilcek olmasakda yerilip yerin altınada sokulmayızda
Diyom ya özel yetenek yoksa sivrilmiyon
Tek yeteceğim var ağbi o da yabancı dil Lisanı çabuk söküyom Adam yıllarca abd de de kalsa farkmaz kulak dolgunluğuna YouTube dan üç ay şarkı dinliyim o adamı geçerim ingilazcada ağzım laf yapmaz ama lisanı onbeş günde çözerim iyi bişey yada kötü bişey bilmesemde Google translate e o lisanı biliyorsam ihtiyaç duymam
Mental olarakta ne umutlu ne umutsuz Google translate te dahil kafanı kullanmana engel herşeye karşıyım abi Dinamizim senin içinde olucak Etraftan beklemiycen
Dolu yağsın abi araba üstü kilim örtmem Ayrıyetten kainatı dönderen bi kuvvet var olduğunu düşünürüm Havada asılı kalmaz hiçbişey
Herşeyin bedeli vardır Taşı atıp kaçıp saklanaman
Öyle kolay olsa
Valla abi fazlası da eksiği de yok tamamı bu kadar
Ama tabi şu an için bunlar
Zamanla insanlar değişir
Son düzenleme : Moruk; 07-10-2020 saat: 21:48.
https://youtu.be/9e_GoHngOIE
Şimdi bu olayda pirens şarl ya da çarlz neden tepki ver(e)miyor diye sorsak,
Moruk müdürüm hipofiz bezinden girer beyin impuls kompedans beta dalgalarından çıkar, açıklamayı ona göre yapar,
Nasuh amirim Şarl'ın asıl adının Şerafettin olduğunu der ve aslında korkusuz bir mümin olduğunu söyler,
Koray müdürüm olayın aslında Şarlın organik beslenmesine bağlı olduğunu ve korku nedir bilmediğinden dem vurur,
Bana kalsa mala bağlamış, olayı anlayamamış derim ama gerçeğini bir Allah bir de prensin bizatihi kendisi bilir.
Özal'a Kartal Demşrağ suikast girişiminden sonra yaptığı konuşmada salon alkıştan yıkılmıştı.
Aslen Çankırı’lı bir aileden geldiğini de eklerdim Osman
Abi o konular bizi aşar ama oraletim limonlu oralet tarzında iyi yerden yakalamışsın maşallah
Adam yalnız o gün o yogun alkış aldığı konuşmayı sanki bi ay önce hazırlamış gibiydi
Bende hafıza çok da kötü değil galiba
Laf aynen şu sekildeydi
Allah bi can verdiyse o da bu millete feda olsun be
Deyip
Sağ kolu yere gazate fırlatır gibi savurma hareketi
Valla inan bu ülkenin doğumdan beri bi ferdiyim ve bundanda çoğu kişiden daha memnunum Pek çok kişi o hareketin dolmusuna da gelmiş olabilir de bana nadir komik gelen olaylardan
Daha da yazarım da siz okuyucular için iyi olmaz insan gerceklerle kademeli yüzleşmezse aklını da yitirebilir o ihtimal bana pek yok gibi gene büyük konusmuyumda tabi orası ayrı herkese aynı oranda var fifti fifti
Yer İmleri