Yine de sen bilirsin moruk Müdürüm
Ben karýþamam
Yine de sen bilirsin moruk Müdürüm
Ben karýþamam
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
eer biþein lisaný var beya
taþlarýn kalbi yok emme onnarýda yosunla serar baabýndann
uygun reseptör/sensörü buldumuydu temam
görmediini görür duymadýýný duyma zate
olmadý koklarsýn
niyet önemli
ne demiþ faydasýz kilisenin pepazý
neye bekarsan oraa yönelerrsin ...
müdürüm
o kapalý radyo
lambalý guruntik olsunda açsýn bekam o dalga o radyoyu
3 karýþ alýn lazým walla
Oralet amir yok ortada yaw,
selamm millett ...
Gecen yil Van'da Nevsehir de falan tarlada daðda bayirda goktasi bulan bulanaydi, Amarigalilara yuzbin dolara satmislardi, noldu kesildi o iþler?
Moruk mudurum Þile'ye giderken iþemek icin yol.kenarinda arabayi durdursa da parlak taþ görse almaz be yav. Onun icin tum taþlar birdir, farkmaz.
Moruk müdürüm esaslý adam osman. Derin adam. Herif pelajik.
Ýlahi Nasuh abi
Kendimi anlatýym
Madem öyle yazdýn diye
Yok be yav kendi halindeyiz
Bi hobi bile yok
Burayý okuma yazma harici
Gerçi dünyada dönen dümen iþleri çabuk çözümlüyom da interneti iyi kullanýyom belkide
Ondan yazýlar ilginç geliyo insanlara bi ihtimal insanlar siyasetle bozmuþ hazýrcýlýða alýþan ademoðlu sihirli deðnek bekliyo ama öyle biþey yok tabiki bende hele hiç yok
Bunun Adý muhakeme yeteneði Allah o konuda Acýmýþ vermiþ naapayým
Abi aslinda dedim ya beni tanýyandan ziyade tanýmýyan dostlarýmý daha çok seviyom ben gerçi pek yakýn dostta yok ama olana þükür
Hafýzam zayýf Kalýplýyým ama kas kütlesi görüldüðü güçte deðil kof olmasakda
Ayrýca zamanla da vurdumduymaz da olduk
Diðer yandan Dolu yaðcak arabalarýn kaportalarýný gömçürcek þeylerinede prim vermem Oyle olasýlýk hesaplarý nasýl diyim Heyecan vermiyor
Ortamda ego çok . adamlar ego yarýþýna girince kenara çekilince yalnýzsýn zaten
Velhasýl özenilcek olmasakda yerilip yerin altýnada sokulmayýzda
Diyom ya özel yetenek yoksa sivrilmiyon
Tek yeteceðim var aðbi o da yabancý dil Lisaný çabuk söküyom Adam yýllarca abd de de kalsa farkmaz kulak dolgunluðuna YouTube dan üç ay þarký dinliyim o adamý geçerim ingilazcada aðzým laf yapmaz ama lisaný onbeþ günde çözerim iyi biþey yada kötü biþey bilmesemde Google translate e o lisaný biliyorsam ihtiyaç duymam
Mental olarakta ne umutlu ne umutsuz Google translate te dahil kafaný kullanmana engel herþeye karþýyým abi Dinamizim senin içinde olucak Etraftan beklemiycen
Dolu yaðsýn abi araba üstü kilim örtmem Ayrýyetten kainatý dönderen bi kuvvet var olduðunu düþünürüm Havada asýlý kalmaz hiçbiþey
Herþeyin bedeli vardýr Taþý atýp kaçýp saklanaman
Öyle kolay olsa
Valla abi fazlasý da eksiði de yok tamamý bu kadar
Ama tabi þu an için bunlar
Zamanla insanlar deðiþir
Son düzenleme : Moruk; 07-10-2020 saat: 21:48.
https://youtu.be/9e_GoHngOIE
Þimdi bu olayda pirens þarl ya da çarlz neden tepki ver(e)miyor diye sorsak,
Moruk müdürüm hipofiz bezinden girer beyin impuls kompedans beta dalgalarýndan çýkar, açýklamayý ona göre yapar,
Nasuh amirim Þarl'ýn asýl adýnýn Þerafettin olduðunu der ve aslýnda korkusuz bir mümin olduðunu söyler,
Koray müdürüm olayýn aslýnda Þarlýn organik beslenmesine baðlý olduðunu ve korku nedir bilmediðinden dem vurur,
Bana kalsa mala baðlamýþ, olayý anlayamamýþ derim ama gerçeðini bir Allah bir de prensin bizatihi kendisi bilir.
Özal'a Kartal Demþrað suikast giriþiminden sonra yaptýðý konuþmada salon alkýþtan yýkýlmýþtý.
Aslen Çankýrý’lý bir aileden geldiðini de eklerdim Osman
Abi o konular bizi aþar ama oraletim limonlu oralet tarzýnda iyi yerden yakalamýþsýn maþallah
Adam yalnýz o gün o yogun alkýþ aldýðý konuþmayý sanki bi ay önce hazýrlamýþ gibiydi
Bende hafýza çok da kötü deðil galiba
Laf aynen þu sekildeydi
Allah bi can verdiyse o da bu millete feda olsun be
Deyip
Sað kolu yere gazate fýrlatýr gibi savurma hareketi
Valla inan bu ülkenin doðumdan beri bi ferdiyim ve bundanda çoðu kiþiden daha memnunum Pek çok kiþi o hareketin dolmusuna da gelmiþ olabilir de bana nadir komik gelen olaylardan
Daha da yazarým da siz okuyucular için iyi olmaz insan gerceklerle kademeli yüzleþmezse aklýný da yitirebilir o ihtimal bana pek yok gibi gene büyük konusmuyumda tabi orasý ayrý herkese ayný oranda var fifti fifti
Yer Ýmleri