Sayfa 832/999 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 6,649 - 6,656 arası.

Konu: Viop - XXV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

2. UNLU Goodyear'a daldı, izliyordum 5,53 den 5,68 e gitti birden.

Elektirkli arabadan etkilenmeyecek nispeten emek yoğun ve klasik bir sektör, dolar bazında değerini koruma ihtimali yüksek ama o da çok artmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    mehmet abi bizim endekste tüm tezler yanlış işliyor..
    tek gercek var ky ne taraftaysa sur tersine hic bir seye bakmiyorlar
    millet shorta yuklense hic bir olumsulugu gormezler..
    longa yuklense hafif ruzgar esse grip olur endeks.
    bir sürü ornekleri vardırda en yakın örnek sise cam o kadar sirket birlesti millet guvendi aldi kimisi vadelisini kimisi hissesini eder degerine bak..
    tuhaf borsa...değerli olanlar değil değersiz olanlar prim yapiyor..
    bir kaç gündür muslukları kıstılar kimseye zırnık yok diyorlar
    tespitleriniz çok yerinde eyvallah
    işlem yaparken olumlu yazılanlardan hiç ilham almadan bodozlama dalardım bir kaç senedir gerçekleri az çok görüyorum şayet işlem yapmaya başladığımda yine eski alışkanlıklar ortaya çıkar uygularsam ben akıllanmış sayılmam
    benim yakınımda olursanız enseye okkalı bir tokat indirin ki aklım başıma geliversin...

iki seyde islem.yapiyorum eurusd ve hisse vadeliler en basarili sonuc eurusud oluyor teknigide temelide adam gibi isliyor isi bilenin kazanmamasi zor

bi sey cok onemli sabir ve acele etmemek...sabirli olacaksin aceleci olmayacaksin alanlar satanlar iyice yorulacak kavga bitmeye yakin kimin kazandigi ortaya cikinca gireceksin

6. ASELS fişi çekilde gibi, reklamasyon zamanını iyi kullandılar.

7. 2019 aralik ayinda şimdiki fiyatla 9.5 dan maliyetlendim herkes küfrediyordu başlıkta açın bakın. Şimdi gelmiş iki katına ( ben 15 lerde çıktım ) biraz dursun oyalansin cok güzel şirket ülkemizin göz bebeği ama borsa başka bir şey. Güzel ihracat haberleri gelir inşallah da hiç arkasına bakmadan gider ama konjonktürde zor tabi.
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ASELS fişi çekilde gibi, reklamasyon zamanını iyi kullandılar.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    2019 aralik ayinda şimdiki fiyatla 9.5 dan maliyetlendim herkes küfrediyordu başlıkta açın bakın. Şimdi gelmiş iki katına ( ben 15 lerde çıktım ) biraz dursun oyalansin cok güzel şirket ülkemizin göz bebeği ama borsa başka bir şey. Güzel ihracat haberleri gelir inşallah da hiç arkasına bakmadan gider ama konjonktürde zor tabi.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ASELS'ı incelerdim ama sevmediğim bir sektör. Dünyada yüzlerce ülke var her ülkenin silaha ihtiyacı var. Afrika ülkelerine hesaplı silah satabilir. Roketsan, Havelsan, Aspilsan, MKE vs şirketler tek çatı altında olsa daha iyi olur.

Sayfa 832/999 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •