Artan

18,15 10 18:10
12,98 10 18:10
92,45 9.99 18:10
78,15 9.99 18:10
21,24 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,15 -10 18:10
57,15 -10 18:10
171,40 -9.98 18:10
5,51 -9.97 18:10
56,50 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.919.038.375,02 18:10
9.508.688.624,25 18:10
4.588.155.445,00 18:10
4.502.704.206,35 18:10
4.186.129.219,60 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8298 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Tavuk Çiftçiliği Maliyeti ve Gerekenler

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. yazgatlı maradonada aynını diyor.. fizyon kaynagı yapmadan önce dusunuyorum. kaynak makınasını kanala nasıl yerleştırırım. hava sıcaklıgına göre fızyon zamanı ne olur gıbı bır takım seyler soyluyor. elındekı makına ıle havalı duruyor. cern de atom çarpıştırması yapacak adamların havası var.. birde fizyon felan deyınce havalı oluyor. aslında bildiğiniz ısıtıcıyla ıkı plastık boruyu birbirine kaynatıyor...tabi maradona gel kaynak yap maradona git kör tapa felan getir deyincede biraz insan üzülüyor. maradonaya iş buyurdum diye ama ekmek parası işte..ama tanjunun lafını etmeyin bana sinirlerim zıplıyor tokatcı benim akrabamı güzel tokatladı. özel yaşam felan değil bildiğin tokatcı.
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

2.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    maradona bizim şantiyede çalısıyor , bır ıkı gune resmını çeker gönderirim sizin bildiğiniz gibi degil. futbolu bırakmış mekanık bolumunde yangın hatlarının fizyon kaynağıı yapıyor
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Uyuşturucu müptelası oldu o ya
    O ve Naim suleymanoğlu
    Bence benzer pisikolojiler
    Bi anda parlama parlak alev epey uzun sürüyo
    Sonra gündemde kalamayınca
    Kenara atıldım hissiyatı ve
    Hazin yalnızlık
    Bana öyle geldi
    Kendini çok vermiycen ya hırs kötü bişey
    Hırs hasarettir
     Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    bizim şantiyedekide öyle kafayı temiş asıl maradona benim diyor. kökümüz arjantine dayanıyor ordan yozgata gelmişiz diyor. arjantinde kalsaymış asıl maradona bu olacakmıs. ama dedelerinin dedesi ordan gelince bu mardona olamamış felan oyle dıyor.
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    İlginçki gerçek hayatta kökü burda uzantısı orda olan çok kişi var carlos menem bunlardan biri
    Maradona nın en büyük özelliğinin beyninin içinde kurduğu kurgudan ziyade
    Vücudunun denge mekanizmasının futbola yatkınlığı olduğunu sanıyom
    Top ayaaandayken ona yaklaşıp vücut şarjıyla topu belki ayağından çelersin de adamı düşüremezsin hacı yatmaz gibi
    O Berk ismi de o sebep hoşuma gitti
    İlk etapta bi güç olucak yani
    Varyeteler sonradan geliyo
    Arda niye dünya klasmanında olamadı ?
    Tanju ise özel hayatına dikkat etse, olurdu dünya star ı.
     Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    yazgatlı maradonada aynını diyor.. fizyon kaynagı yapmadan önce dusunuyorum. kaynak makınasını kanala nasıl yerleştırırım. hava sıcaklıgına göre fızyon zamanı ne olur gıbı bır takım seyler soyluyor. elındekı makına ıle havalı duruyor. cern de atom çarpıştırması yapacak adamların havası var.. birde fizyon felan deyınce havalı oluyor. aslında bildiğiniz ısıtıcıyla ıkı plastık boruyu birbirine kaynatıyor...tabi maradona gel kaynak yap maradona git kör tapa felan getir deyincede biraz insan üzülüyor. maradonaya iş buyurdum diye ama ekmek parası işte..ama tanjunun lafını etmeyin bana sinirlerim zıplıyor tokatcı benim akrabamı güzel tokatladı. özel yaşam felan değil bildiğin tokatcı.
    Rip
    Huzur içinde yat

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •