Sayfa 635/1002 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,073 - 5,080 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. KRT fonunda valör yazmıyor. Neden?

Bu fon USD ile mi alınıyor?

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=KRT

2.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    KRT fonunda valör yazmıyor. Neden?

Bu fon USD ile mi alınıyor?

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=KRT
    Bu fon sadece nitelikli yatırımcılara açık.

Ayrıca,
    Fon katılma payları haftalık olarak 1 pay ve katları şeklinde alınıp satılır.Pay fiyatı haftalık olarak açıklanacak olup giriş çıkış süreleri de haftalık olacaktır.
    -Fon katılma payları A Grubu ve B Grubu olarak iki pay grubuna ayrılmıştır. A Grubu payların alım satımı Türk Lirası (TL), B Grubu payların alım satımı ise Amerikan Doları (USD) üzerinden gerçekleştirilir.
    -Katılma paylarının alım ve satımı kurucunun yanı sıra TEFAS'a üye olan fon dağıtım kuruluşları aracılığıyla yapılır

3. Haydo Dayı alarkoyu mu eklemiş alarko gyo mu ? aylık raporunda alarko yazıyor birisi burada alarko gyo dediydi ?
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

4.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    Haydo Dayı alarkoyu mu eklemiş alarko gyo mu ? aylık raporunda alarko yazıyor birisi burada alarko gyo dediydi ?
    ALGYO almış. Yürümeyen hisse o kadar kasasında döviz falan da vardı. Bakalım vardır bir bildiği...
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hisse fonlarınız hemen hemen en iyileri bence de. Bende de bunlar + mac var.
    Ancak elbette sizin vareceğiniz karar ama sadece hisse fonlardan oluşan bir portföy biraz hassas ve kırılgan olmaz mı ? Biraz eurobond fonları ya da sabit getirili yine kendi kategorisinde başarılı fonlarla çeşitlendirmenizi öneririm nacizane. Şu anda balıklar karıncaları yiyor, ama borsanın kötü günlerinde yani nehirler çekilince de karıncalar balıkları yiyecek Her dönemde kazanabilen bir portföy kurgusu daha anlamlı olmaz mı ?
    Teşekkür ederim. Kesinlikle haklısınız. Hisse senedi az çok anladığım bir alan ama diğer kategoriler bana çok yabancı. Eurobond u dün araştırmaya başladım. En kısa zamanda dediğiniz gibi çeşitlendirme yoluna gideceğim. Tekrar teşekkürler.

6. aylık raporunda alarko gayrimenkul yazıyormuş... alarko değilmiş... alarko gayrimenkul yatırım ortaklığı yazacağına alarko gayrimenkul yazmış ... ben de rapora şöylesine hızlıca göz atarken aklımda sadece alarko kalmış ... aslında aldığı sattığı hisseleri bilmesem daha iyi...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.

7. Bence TEFAS ta bu kadar karışık sistemlere ve fonlara izin vermemeliler.

SERBEST fon olayı tamamen fiyasko bence. Büyük kafa karışıklığı.

İsteyen babalar eskiden zaten portföy yönetim şirketi ile anlaşıp fonunu özel yönettiriyordu. Serbest fon iki arada bir derede. Sonu iyi değil bu fonların.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu fon sadece nitelikli yatırımcılara açık.

Ayrıca,
    Fon katılma payları haftalık olarak 1 pay ve katları şeklinde alınıp satılır.Pay fiyatı haftalık olarak açıklanacak olup giriş çıkış süreleri de haftalık olacaktır.
    -Fon katılma payları A Grubu ve B Grubu olarak iki pay grubuna ayrılmıştır. A Grubu payların alım satımı Türk Lirası (TL), B Grubu payların alım satımı ise Amerikan Doları (USD) üzerinden gerçekleştirilir.
    -Katılma paylarının alım ve satımı kurucunun yanı sıra TEFAS'a üye olan fon dağıtım kuruluşları aracılığıyla yapılır

8.  Alıntı Originally Posted by mahmutadin Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim. Kesinlikle haklısınız. Hisse senedi az çok anladığım bir alan ama diğer kategoriler bana çok yabancı. Eurobond u dün araştırmaya başladım. En kısa zamanda dediğiniz gibi çeşitlendirme yoluna gideceğim. Tekrar teşekkürler.
    hayatınızda ilk '' yatırım amaçlı '' alımınızı ( ev araba traktör antika eşya değerli taş değerli maden arsa tarla bağ bahçe fala filan ) ne zaman yaptınız kaç yıl oldu ?

Sayfa 635/1002 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •