Sayfa 912/999 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Viop - XXV

1. 100 milyar usd satmışsın

Usd 7.850

2 ay önce 0.60 dan konut kredisi vermişsin

Bugün 1.40

Dünyada eksi faiz var para bolluğu teşvikler saçılmış

Kur atağı yemişsin faiz artırmaya başlamışsın

Kasa tamtakır kuru bakır

Hazine bakanı kura bakmiyoruz rekabetçi kur iyidir diyor

Çok net sorayım

Akp li olup ta Erdoğan’cı olup ta

Hazine ve maliye bakanından hala memnun olan var mı
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

2. Viop Hisse ve hissede bana göre hatrı sayılır bir poz taşıyorum Vadeli viop u ise 129750 de kapattım nolur nolmaz diye sonra bir baktım ki akşam seansı 131 lerde düşündüm ki epey bir poz var burdan hec amaçlı şort mu girsem diye sonra vazgeçtim tabiki kendime dedimki arkadaş ay sonuna kadar 150 bekleyen sen değilmisin EVET dedim aptallık yapma otur oturduğun yerde.saygılar

3. Bu piyasada artık viop ta olan eceline susamıştır

Kıbrıs’a gitmek daha mantıklıdır

Sahte haberlerin , manipülatif müdahelelerin , hırsızlık çetelerinin borsalarda iştigal ettiği yerde

Yabancı , çete , badem manipülatörler ve Çakallara karşı ky olarak para kazanayım demek intihar
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

4. Borsa normal şartlarda ekonomik bir göstergedir.bizim şartlar normal değil ama

5.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    2023 hikayeside Cumhuriyeti yıkıp kendi düzenlerini kuracaklar düşünceleri çığır açmak sözde çağ atladık masalı

Sihirli bir el yok arkadaş yok bu kadar basit ve açık uyumanın anlamı yok yoksa maldan farkın yok
    Çağ atlarsında ileri mi, geri mi?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6. Demem o ki herkes yanılacak

7. Tüm dünyada sıkıntılı bir süreç. Abd borsası mantıklı mı Allah aşkına? İşsizlik almış yürümüş her yer kapatmış insanlar borç batağında, ekonominin mükemmel oldugu andaki fiyatta işlem görüyor dow nasda.q... gerçek bir anomali. Ki tahviller filan da inanılmaz, adam eksik faiz veriyor alan nasilsa daha pahalı satarım diye eksi faizli sıfır faizli tahvil alıyor. Dersi okutulacak günler yaşıyoruz...
     Alıntı Originally Posted by Kuyumcu Yazıyı Oku
    Borsa normal şartlarda ekonomik bir göstergedir.bizim şartlar normal değil ama
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Kuyumcu Yazıyı Oku
    Borsa normal şartlarda ekonomik bir göstergedir.bizim şartlar normal değil ama
    Geçmiz yıllarda belki ama yeni sistemde Dünya borsaları ekonomik bir gösterge değildir.

Sayfa 912/999 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •