Sayfa 327/1002 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Fiyat 10 bin euro gaymeye kadar düşer, bu gidişle.
    Reha Bey,dolar kayme topiği diye geldik,felsefe topiği çıktı....ahali çok derin düşünüyor....

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Afganistan' dan 3 kadına tecavüz edip , 5 çocuk 15 adam öldürmüş adam , yalınayak gidip yerleri paspaslayacak amma velakin ülkemde 3 dil bilen , 4 diploması olan adamdan 5 kat daha rahat bir hayat yaşayacak.

Ülkemin doktoru gavurun hademesi kadar bile rahat bir hayat yaşayıp, saygı göremiyor.
    Asgari ücretin olması bile toplumun hatırı sayılır bir bölümünün vicdan yoksunu olduğunun göstergesi, insan verebileceği en düşük maaşı vermeye çalışırken devlet yok artık diyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. Gezici Araştırma nın Başkanı Murat Gezici, 2021 de erken seçim bekliyor. Gerekçesini Çünkü 2023'e kadar yaklaşık 7 milyon Z kuşağından yeni seçmen gelecek. Bunların yüzde 78i nin Erdoğan karşıtı olduğu görülüyor. Bu iktidar için büyük tehdit, diye açıklıyor.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...nleri-6074348/

Fikirdir, planlama yaparken dikkate almak lazim, diye dusunuyorum.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Asgari ücretin olması bile toplumun hatırı sayılır bir bölümünün vicdan yoksunu olduğunun göstergesi, insan verebileceği en düşük maaşı vermeye çalışırken devlet yok artık diyor.

Fakir zenginin şeyinde olur mu ki hiç . Hoş asgari ücreti insani yerlere çıkarsan patronların yarıdan çoğu da işci sınıfına yatay geçiş yapar.
    Neresinden tutsan elinde kalıyor.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Fakir zenginin şeyinde olur mu ki hiç . Hoş asgari ücreti insani yerlere çıkarsan patronların yarıdan çoğu da işci sınıfına yatay geçiş yapar.
    Neresinden tutsan elinde kalıyor.
    Amerikanın en hayırsever kişilerinin zamanının en acımasız kapitalistleri olması ayrı bir tartışma konusu.

O egeli ben değilim

6. Bunlar da universite mi ??? ( yildız teknik haric)
    Lise seviyesini gecemezler...ogrencileri bir sey bilmeden mezun olur .....mezun olunca da bu nedenle kimse is vermez....
    Universite sayisi azaltilmali ,kaliteli universiteler, kaliteli hocalar kalmalı......
    Bu abuzittin universiteler gencleri 4 yil oyalamaktan baska bir ise yaramiyor.....
     Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    Ülkenin içinde bulunduğu çukur, doları düşürebilseler ne olacak ki.

â��Yeni Türkiyeâ�nin bilim kadrosunun literatüre geçen açıklamalarından bir demet:

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü: â��Resûl-i Ekrem Efendimiz (SAV), yabancı bir kadının elini tokalaşmak için tutmanın, ateş tutmaktan daha korkunç olduğunu haber vermiştir.â�

Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın: â��İslami olarak Cumhurbaşkanıâ��na itaat etmek farz-ı ayndır. Karşı gelmek de harpten kaçmak manasında haramdır.â�

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. İbrahim Emiroğlu: â��Kızlar âdet olur, âdet olmak bir hastalıktır. Mutlaka tedavi olması gerekiyor. 15 yaşındaki kızlar evlenebilir. Kızlar tesettüre girsinler, edepli olsunlar. Laiklik en büyük tehlikedir.â�

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça: â��Rektör ve akademisyenler için kep değil, sarık daha uygundur, sayın rektör arkadaşlarıma arz ederimâ�, â��Erkeğin isteğini yerine getirmeyen kadın, Allahâ��a isyan etmiş sayılırâ�, â��Mürtedin cezası, eğer tevbe etmezse ölümdür.â�

Aydın Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven: â��Superman diye bir şey yok, hayal kahramanı, ama süper kadın diye bir ırk var. Ve bu da 13-16 yaş arasında, istediğiniz doktora sorun. 12-17 de olur. Muazzam rejenerasyon kabiliyeti var, vücudu mükemmel.â�

Yıldız Teknik Üniversitesiâ��nden Profesör Bedri Gencer: â��Elazığâ��da deprem, çocuk yaşta evlilikler yasaklandığı için oldu.â�

â��Pavyon mu burası?â��

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Atilla Girgin, kıyafetlerini beğenmediği kadın öğrencilere şöyle seslendi: â��O... musun, pavyon mu burası?â�

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesiâ��nden Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemirâ��den, sosyal medya üzerinden Suna Varol isimli kadına: â��Senin zihniyetindeki kızlar, senin zihniyetindeki öğretmenler tarafından üniversiteye gelene kadar ortaokul ve lisede patlatılarak geliyor ve hiç dile getirilmiyor. Bir düşün bakalım?â�
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Bunlar da universite mi ??? ( yildız teknik haric)
    Lise seviyesini gecemezler...ogrencileri bir sey bilmeden mezun olur .....mezun olunca da bu nedenle kimse is vermez....
    Universite sayisi azaltilmali ,kaliteli universiteler, kaliteli hocalar kalmalı......
    Bu abuzittin universiteler gencleri 4 yil oyalamaktan baska bir ise yaramiyor.....

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Üniversite mezuniyetini statü sembolü yaparsan, üniversite eğitimini bir yerleşim yerinin geçim yolu haline getirirsen 10 bin üniversite açsan ne olur.
    Üniversitenin çıktısı bilimsel bilgi, yan ürünü öğrencidir.
    Sosyal bilimler için üniversitenin değerini kütüphane ile, fen bilimciler laboratuvar ile ölçerim. şimdi dönüp bakalım kaçında kaliteli laboratuvar, kaçında kaliteli kütüphane var.

O egeli ben değilim

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Gezici Araştırma nın Başkanı Murat Gezici, 2021 de erken seçim bekliyor. Gerekçesini Çünkü 2023'e kadar yaklaşık 7 milyon Z kuşağından yeni seçmen gelecek. Bunların yüzde 78i nin Erdoğan karşıtı olduğu görülüyor. Bu iktidar için büyük tehdit, diye açıklıyor.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...nleri-6074348/

Fikirdir, planlama yaparken dikkate almak lazim, diye dusunuyorum.
    mr erdogan veya danışmanları bunun zaten farkında dindar bir gençik yetiştirme söyleminin altında imamhatipleri aktif hale getirmesinin (belli bir puanı gecemeyenleri zorla imamhatiplere yönlendirmesi)sebebi kendine oy verecek bireyler yetiştirmesi asıl amaç içindi

Sayfa 327/1002 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •