Sayfa 332/1002 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. KKTC de seçimler ikinci tura kaldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ilk turda hiçbir adayın yüzde 50 den fazla oy alamadığı cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/kktc...apandi-1772800

yüzde 32,45 oranında oy alan Ersin Tatar ile yüzde 29,76 ile ikinci sıraya yerleşen Mustafa Akıncı, 18 Ekim de yapılacak ikinci tur seçimlerde cumhurbaşkanlığı için yarışacak.

Bunlar, bu secimi de provoke ettiler, Mustafa Akinci kazanmasin istiyorlar.

Ancak K.Kibris halki, buradaki Nasrettin Hoca'nin cocuklarindan farkli, bakin gorun Akinci kazanacak..

2.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    İlkokul mezunu bekçiye; akademisyen, doktor , öğretmen, psikolog, diyetisyen , hemşire maaşı vererek yapıldığı gibi .
    Hemşire maaşı değil Sayın Dimitris;25 yıllık hemşirenin net maaşı:3650 tl+450 tl sabit döner..

EGM'den yapılan açıklamaya göre, göreve yeni başlayan bekar lise mezunu çarşı ve mahalle bekçisinin maaşı 4.527 TL, lisans mezununun maaşı ise 4.534 TL'dir.

Yeni Türkiye......

3.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Reha Bey,dolar kayme topiği diye geldik,felsefe topiği çıktı....ahali çok derin düşünüyor....
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Adamlar Sessiz Kuşaktan, ben Baby Boomer kuşağı, ondan sonra 3 kuşak daha varmış yahu.

Dinazorlar, başkan adayı.
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Reha Bey,meşguldünüz kaçırdınız herhalde bu gollük pası...
    ..............

4. Bu da benden gelsin : (1/4) Vaiz maaşları 5.536 liradan 5.854 lira, imam maaşlari ise 3.460 lira.
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Hemşire maaşı değil Sayın Dimitris;25 yıllık hemşirenin net maaşı:3650 tl+450 tl sabit döner..

EGM'den yapılan açıklamaya göre, göreve yeni başlayan bekar lise mezunu çarşı ve mahalle bekçisinin maaşı 4.527 TL, lisans mezununun maaşı ise 4.534 TL'dir.

Yeni Türkiye......
    Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    KKTC de seçimler ikinci tura kaldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ilk turda hiçbir adayın yüzde 50 den fazla oy alamadığı cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/kktc...apandi-1772800

yüzde 32,45 oranında oy alan Ersin Tatar ile yüzde 29,76 ile ikinci sıraya yerleşen Mustafa Akıncı, 18 Ekim de yapılacak ikinci tur seçimlerde cumhurbaşkanlığı için yarışacak.

Bunlar, bu secimi de provoke ettiler, Mustafa Akinci kazanmasin istiyorlar.

Ancak K.Kibris halki, buradaki Nasrettin Hoca'nin cocuklarindan farkli, bakin gorun Akinci kazanacak..
    Ben ikinci bir tayfur sökmen olmayacağım diyen adama en ufak bir sempati duymam.

Rumlar barış konusunda en net cevabı annan planında verdiler. Üstelik annan planının en büyük destekçisi ak partiydi.

Rumlar kayıtsız şartsız teslimiyet istiyorlar. Bunlar farklı şeyler söyler gibi konuşup sıfır sonuçla geri dönüyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Tcmb tl zorunlu karşılıklara uygulanan faiz/nema oranını %5,00'ten %7,00'ye yükseltti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Çeyrek altın 802 lira olmus.

Geçen haftaki düşüşten sonra V tipi bir 7.90 denemesi vurdu da çekti amanın

Sayfa 332/1002 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •