Teşvik paketi reddedilmis ama dow yine ucuyor balon gibi
Damat gitsin ekonomi düzelsin diyordum.
Fakat şimdi damat kalsın akp gitsin ve ekonomi düzelsin diyorum. Damat biraz daha kalırsa akp yi iktidardan indirecek.
Gerçi akp ülke ekonomisinde büyük tahribat yaptı. Kaç yılda düzelir. Dolar ile borçlanılan ve Londra mahkemeleri ile sağlama bağlanan köprü, otoyol, şehir hastaneleri ödemeleri ile Çocuklarımızında geleceğini ipotek altına aldı.
https://t.co/Vxs63ezOyT?amp=1
Son düzenleme : mustican; 12-10-2020 saat: 08:43.
Seçim vs kısmı boş, ilk öğretilen arz talep, insanlar nelerden vazgeçer, nelere muhtaçtır, boğaz için muhtaç..
ABD, Kanada, İspanya vs tarım da kim güçlü, tohumlar neden İsrail'de gibi, yoksa ABD seçimleri boş kısmı, para gücü kontrol eder..
2008/2012/2016 tarihleri ne olduysa tekrar eder, 2008'de 12 trilyon dolar basan ABD sayesinde euro/usd 1.58'den 1.05'e nasıl geldi..
![]()
ama işte adamlar senin gibi düşünmüyor sıkıntı o
adam ben osmangazi köprüsü yaptım olum daha ne yapayım diyor.
kullanın bol bol diyor. (herkesin arabası varmı , benzin ucuz mu onlar asla düşünülmüyor)
kullanmazsanız ben mecburen yapan firmaya garanti geçiş parasını ödeyecem diyor.
haliyle çocukların geleceği ipotek altına alındı evet ama işte sen ben biz öyle düşünüyoruz da onlar için düşünce farklı.
adam ben köprü hizmetinde bulundum diyor.
% 30 luk kemik taban köprü yaptılar ya lan daha ne yapsın diyor
biz de böyle tırmalayıp duralım. asdas![]()
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
mb sı zkları yükseltmiş hayrlı olsun..dolarda bugünüde kurtardık bakalım yarın şapkadan ne tavsan çıkacak??
İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.
oha lan o ne? 144 bin gördü...
Yer İmleri