TKF %0,3762
GBC %1,4503
Haftalık getiriler
TKF %2,42
GBC %4,04
NNF %3,86
TKF %0,3762
GBC %1,4503
Haftalık getiriler
TKF %2,42
GBC %4,04
NNF %3,86
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
usdtry sakinleştirilmediği sürece, dijital olarak rakamlar artsa da kazanılan neredeyse çöp hükmünde maalesef, hızla eriyoruz. Artık sadece oraya bakıyorum portföyüm için. her gün portföye ekstra para eklememe, enflasyonun epey ustunde getiri elde etmeme ragmen dolar karşılığı hızla azalıyor. Her gün biri gelip 300-500 dolar çekip gidiyor gibi. deli b.kuyla oynar gibi tl bazlı artışla oynayıp eğleniyoruz aslında sadeceÇok canım sıkılıyor.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TKF'nin stili bu zaten rahvan at gibi kosmaz ama fotofinişe kalır. İstikrarlıdır.
sua'yı sattım idy'ye çevirdim ama göz ucuyla bakıyorum, hala kötü defansif değişkenler içinde. bariz temel bir değişiklik olmuş, çok uzun süredir kötü. çok erken asla karar vermemek gerek ama 2 aya yakın kötü gideni de fazla sabretmeden değiştirmekte yarar var. optimum bir bekleme süresi olmalı . ne az ne çok. bence o süre 2-3 ay civarı.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri