Sayfa 337/1002 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Problem yok.!!
    Dekonta gerek yok.!!
    (10.000) Euro
    kadar .!!!
    Almanya'da mı Türkiye de mi?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Hiçbir sorun çıkmaz. Hatta 4.000 lik dekontu göstermeseniz bile sorun çıkmaz.
    Büyük bankalar biraz kıl olabiliyor bu konuda. O nedenle emin olamadım. Teşekkürler.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Büyük bankalar biraz kıl olabiliyor bu konuda. O nedenle emin olamadım. Teşekkürler.
    Bankaya efektif olarak para gelmiş. Kimse şuydu buydu demez. Sorgulamadan hesaba yatırırlar merak etmeyin.
    Selamlar.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Almanya'da mı Türkiye de mi?
    Türkiye’de ve Almanya’da tüm Avrupa’da.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    Borsada tam bir balon oluştu. mevcut yönetim borsa yükselsin diye tüm spekilatörlere göz yumuyor. daha 3-5 yıl öncesi 50 kuruş 0.99 kuruş arası git gel yapan onlarca hisse geçen gözüme takıldı 30-50 TL arası işlem görüyor. Borsadaki hisseler yabancı oranı manyak düştüğü halde spaküle edilip yükseltiliyor. Elbet bu durum bir gön gerçek fiyatlamaya dönecektir. Gerçekten hisselere bakınca insan ne cesaret diyor. Zaten eski yatırımcılar 50-100 kat primlenmiş hisselere binmez. Hep yeni yatırımcılar korkusuzca dalıyor. Umarım bir gün borsa balonu patlayıpta gerçek fiyatlarına düşmezler. O zaman eskiden tahtası kapanan hisselerin form sayfaları gibi ağlama duvarına döner formlar
    Haklısız Sayın colkutupayısı. hisse alır UV tutarım. Borsa öyle hale geldik %30--40 kazanç bile düşük geliyor.Örnek en son ağustos ilk hafta bir çok hisse sabah taban yediğinde Vkgyo aldım 2.86 tabandan 4.00 gördüm 2 ay demeden. Geçen yıl olsa ne büyük kazanç derdim. Şimdi kağıt gitmedi diye kızıyorum.
    Onu al bunu al derken elimdeki hisse sayısı da iyice arttı.

Ahanda zopaları çıkardılar.

Şey : 7,87

Ney : 9,28

gaz geliyor mu
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    gaz geliyor mu

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 337/1002 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •