Sayfa 340/1002 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bu arada ressam abimiz en son 28 eylül akşamı hastalandığını yazmıştı, halen haber yok mu acaba?
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bu arada ressam abimiz en son 28 eylül akşamı hastalandığını yazmıştı, halen haber yok mu acaba?
    Geçen gün ben de sormuştum. Kimse bilmiyor galiba.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Geçen gün ben de sormuştum. Kimse bilmiyor galiba.
    Sanal dünya böyle dimitris kardeşim.Şu mecrada her gün fikir alışverişinde bulunduğun sohbet ettiğin insan ölüm döşeğinde olsa geçmiş olsun diye telefon edemiyorsun.Buyur al sana yeni çağ,yeni dünya düzeni.Sonra bunları yazsan ,geçmişe özlem duyan dinazor olur çıkarsın.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sanal dünya böyle dimitris kardeşim.Şu mecrada her gün fikir alışverişinde bulunduğun sohbet ettiğin insan ölüm döşeğinde olsa geçmiş olsun diye telefon edemiyorsun.Buyur al sana yeni çağ,yeni dünya düzeni.Sonra bunları yazsan ,geçmişe özlem duyan dinazor olur çıkarsın.
    Sanal dünyanın olumsuz tarafı. Sn Ressam tez zamanda iyileşir inşallah

Video konferansta ders anlatan öğretmen canlı yayında Covid-19’dan öldü
    Ders sırasında fenalaşan akademisyenin sanal olarak yardım etmeye çalışan öğrencilerinin, “Adresinizi söyleyin size ambulans gönderelim” çağrısı karşısında, “Yapamıyorum” diyen De Simone’nın daha sonra yere yığıldığı kaydedildi.

https://www.google.com.tr/amp/s/www....u-6024990/amp/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5. maskesiz girilmez yazıyor .... maskeyle giriyorsun , masaya oturup yerken içerken karşındakinle sohbet ederken maskeni çıkartıyorsun ... yan masalar da aynı durumda herkeş yan yana iç içe..... fakat maskesiz girilmez.

kalk uyan da bak bi Aziz Nesin amca ,
    12 ciltlik eser çıkar yurdumdan sana
    hamza söyler, türkü dinler
    taptuk bastonu atar yunis koşar
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

6. bummm çikiçiki bummm çikiçiki bummm çikiçiki bumbumbum çikiçikiçiki

samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sanalı sanalda bırakırsanız tabiki hiç kimseyi tanımazsınız, ben forumdan en az 10 kişiyi reel hayatta da tanıdım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Yarış atı gibi maşallah, rahmetli Adnan Oktar göreydi Maşallah , Sübanallah , İnşallah'ları sıraya dizerdi. Hatim indirirdi kanalda.

Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    bummm çikiçiki bummm çikiçiki bummm çikiçiki bumbumbum çikiçikiçiki

Sayfa 340/1002 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •