Sayfa 162/308 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
Arama sonucu : 2464 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: Benim gözümden hisse analizi

1.  Alıntı Originally Posted by Çevikkuvvet Yazıyı Oku
    Bilmediğimden soruyorum hissede flama yukari kırıldığında gab varsa direkte bu yükseliş açısından bir sorun teşkil edermi bence etmez
    Hcm orayı sadece direk flama olarak görme.orası çanağın tamamlandığı kulbun takıldığı yer.ayrıca GAP trend ortasında görülüyorsa bu trendin devamını işaret eder.daha öncede belirttiğim gibi çanağı katlayacaktır.burası aynı zamanda uzun vade trend yükselen üst çizgisi.YTD

2.  Alıntı Originally Posted by burakyo Yazıyı Oku
    Sayın navys soylediklerinize katılmak ile birlikte borsa da fk muş defter değeriymiş çokta ilgilenildigini düşünmüyorum maden ocağı kapanacak firma kaza olmuş yanlış hatirlamiyorsam 1.83 du düşeni kirdi 2.25 leri gördü mali olarak veya fiziki olarak çok da birseyi de yok olduğunu düşünüyorum. Ege kızı mesela deli kar açıklıyor satışlar o biçim gecmis donemler icin soyluyorum ama kağıt gitmedi. Baska firma zarar yazmış kara geçmiş veya 300 bin kar etmiş 600 veya 900 bin kar etmiş kağıt kopuyor gidiyor. O nedenle borsa çok enteresan bir yatırım aracı 😀

Sent from my SM-G935F using hisse.net mobile app
    anlatmak istediğim temel analizle teknik birleşince gerçek değerler çıkıyor ortaya.bakın mesela erbos bilanço kar haberi 11.ayda birileri tarafından duyulduktan sonra güzel toplanmış.arkasına tekniğide alıp yürüdü.spekülatif kağıtlarda teknik zor çalışıyor buna katılıyorum.yada çalışıyormuş gibi yapıp elimizdekileri almaya çalışıyorlar.ha herşeyi kenara bırakalım kumara çevirelim buna da saygım var.YTD

3.  Alıntı Originally Posted by burakyo Yazıyı Oku
    Bu kâğıtta da venüs ortak onlar götürüp getiriyor geçen sene 600 kar var bu sene vergi dairesi 1 milyon bilanço da 1 milyon üstü gelirse ki hareketlenme var kâğıtta halbuki 1 milyon kar mı değil benim gözümde 😀 ama hareket getiriyor kağıda demek ki y.t.d

Arsaları var bakanlık onaylamış. Buyuksehirden onay bekleniyor. Basvurularinin kabul edilme durumuda var Acsel e hareket ysptiran budur

Sent from my SM-N920C using hisse.net mobile app

4. Cümleten günaydın

5.  Alıntı Originally Posted by Nazo Yazıyı Oku
    Sayın nazo bir süredir yoktunuz

6.  Alıntı Originally Posted by Çevikkuvvet Yazıyı Oku
    Sayın nazo bir süredir yoktunuz
    Günaydın bol kazançlar. Hocam biraz mesai yoğunluğu var sizleri takipteyim. Saygılar

Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    Arsaları var bakanlık onaylamış. Buyuksehirden onay bekleniyor. Basvurularinin kabul edilme durumuda var Acsel e hareket ysptiran budur

Sent from my SM-N920C using hisse.net mobile app
    Sayın zafkanka arsalarını sanayi arsası olarak imara açmaya mı çalışıyor ole birşeyler duymuştum ama sanki geçende kap duyurusu vardı muğla denizli 1/100000 ölçekte olduğu için ek başvuru yapıldı gibi

yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir! herkesin aklı ve parası kendine!

Sayfa 162/308 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •