Sayfa 30/1000 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Viop - XXVI

1. 10 milyon TL ile küçük hisseler tavan oluyor, bankalarda 1-2 kademeye ancak yetiyor.

Bademler haber ile desteklenmedikçe büyük hisselere girmiyorlar.

ESEN diye bir hisse çıkmış işlem olmadan 4 gündür tavan olmuş, o kadar eder mi belli değil.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    107 bindeyken 120 bin olacak diye yazdık. O zaman da düşecek dendi.
    Evet düşecek , zaten borsalar her sene çıkar ve iner.
    yani bir gün mutlaka haklı olacaksınız
    Pek öyle değil.
    Son 84 ten sonra artık dolar bazlı bile çıkacak
    Artık 150 mi nereseyse işte.tekrar 80 ler yok
    O zaman girecem işte borsaya
    Dolar çook uzun zaman çıkmaz ondan sonra
    Dolar 8.4
    BİST 84 şimdi

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

1970'den beri görülen en büyük daralma iflas dalgası geliyor, 6 bin şirket iflasın eşiğinde

Almanya Merkez Bankası, tahminlere göre 2021 ilk çeyreğinde yaşanacak iflas dalgasına karşı uyardı ve 6 bin şirketin iflas etmesinin beklendiğini duyurdu. Korona virüs salgını nedeniyle Almanya�daki ekonomik dengeler yılın ikinci çeyreğinde yüzde 10,1�lik bir daralma kaydetmişti. Bu daralma, federal istatistik verilerinin tutulmaya başlandığı 1970 yılından beri en keskin daralma olarak görülüyor.

14 Ekim 2020 Çarşamba 17:40
    O zaman gaz haberi verelim...

https://m.haberturk.com/son-dakika-h...mpression=true
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    S400 haberiyle milleti şorta geçirdiler. Şimdi hiç haber gelmiyor. Gaz haberiyle 1 hafta boyunca yukarı sürdüler. Haftaya kadar şortta dayanabilirsem Global piyasalardaki zayıflama nedeniyle 1150lere kadar düşmesini bekliyorum.
    Sıkıştıkları an gaz haberi yollar ve rezervi peyder pey yukarı çekebilir ler mi? Her şey beklenir. Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. Elektrik kurulu güçte Rüzgar ve özellikle Güneş payı artıyor. Güneş gündüz ama elektrik tüketimi ve fiyatı da gündüz daha yüksek.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Valla ben gözgöre göre krizin geldiğini hiç görmedim. Beklenmedik anda oluyor. Beklense zaten önlem alınır.

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Valla ben gözgöre göre krizin geldiğini hiç görmedim. Beklenmedik anda oluyor. Beklense zaten önlem alınır.
    Dow aylık macd geliyor dedi.
    Geldi corona
    Şimdi çıktı
    Ama macd bitmedi diyor
    Bir daha var

8.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Yıllar önce çok büyük paralar kaybedip sıfırladıydım kendi işimi kurdum 2 kat çalışıp çok kaznamadım kaybetiğimi geri almak için geri döndüm ama malesef yine kaybetim yükselecegini bildiğim halde buraları okuyarak etkilenip kısaya döndüm ve malesef baya yine yara gördüm tüm hesabı kapatıp burayı bir an önce terk ediyorum.
    Yükselediği zaman yükelecek dediydimciler ciler çıkıp onlar bağırıyor düşünce düşecek dediydimciler deyip onlar bağırıyor, Benim gibi saftiriklerde iki arada testere oluyor hayata başarılar.
    Adam hiseyi kötülüyp bir bakmışın hisseyi deli longlayıp prim yapıyor.
    bir itibarda benden

Sayfa 30/1000 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •