Originally Posted by Webster Onu ben de okudum. Oyle olursa tavan serisi baslar Baska oto kilifi ureten yokmus sanirim Ytd doğmamış çocuğa don biçilir diyosunuz araba yok ama kılıfını ureten şirket tavan yapacak turkish style borsa
Originally Posted by paravarhuzurvar Aft fena 1,25 eksi Abbov Sorun yok avrupa yemyesil Sp rekora gitmeli
Originally Posted by Batman doğmamış çocuğa don biçilir diyosunuz araba yok ama kılıfını ureten şirket tavan yapacak turkish style borsa Niye cikmamiz dogalgazi fiyatlamadimi bu karhane 😀😀😀
Originally Posted by Webster Niye cikmamiz dogalgazi fiyatlamadimi bu karhane aynen tek kuyudan şimdi ne rezervler hesaplanır göreceğiz hep beraber reyiz bu haftayı da çıkarttı.
Originally Posted by paravarhuzurvar Aft fena 1,25 eksi Üstad ekşi 0.72 görünüyor
Originally Posted by Webster Onu ben de okudum. Oyle olursa tavan serisi baslar Baska oto kilifi ureten yokmus sanirim Ytd Üstad İlk aklıma gelen MARTUR, ASSAN HANIL gibi firmalar da direk Otomotiv koltugu üretiyor ama kılıflarıni nereden alıyorlar bilmiyorum...... YTD
Originally Posted by Kemtuz Üstad ekşi 0.72 görünüyor 0,65 yay 1,25 aft siz nereden bakıyorsunuz üstadım ben razıyım sizinkine ama ne yazık ki böyle
Originally Posted by paravarhuzurvar 0,65 yay 1,25 aft siz nereden bakıyorsunuz üstadım ben razıyım sizinkine ama ne yazık ki böyle Sn yujinun tablosundan. Hem nasda q 0.60 ekşi yapti
Forum Rules
Yer İmleri