Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Her zaman derdim en cok teyzeler neneler kazanıyor en cok grafikciler teknikciler kaybediyor
    Bu yeni gelen ky ler cok kazanıyor hicbiri ne grafik ne teknik bakmıyor
    Teknikciler yine kaybediyor
    3 yasindaki bebegi koy 20 yillik grafikciden daha cok kazanir ya da 90 lik dede
    Piyasanin en batiklari grafikcilerdir
    Ben fed - tayyip dengesine bakarak karar veririm
    Fed al tayyip sat
    Bankalarda ters kaldigim zaman garan dipte ve tobo vardi cok ciddi bi kez ona bakip alayim dedim net hata
    Teknik grafik isinden uzak durun
    Grafikten anlamadığın için bankaları kucağına vermişler ,sen yeni gelenler nasıl kazanıyor biliyormusun , çok basit sanıyorsun veya diğer köylerde ve twiter larda ki sistemin klavye bölümündeki parlatıcıları okuyup bize anlatıyorsun
    BEDELSİZ hiç kimse para kazanmıyor onu bil yeter.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Grafikten anlamadığın için bankaları kucağına vermişler ,sen yeni gelenler nasıl kazanıyor biliyormusun , çok basit sanıyorsun veya diğer köylerde ve twiter larda ki sistemin klavye bölümündeki parlatıcıları okuyup bize anlatıyorsun
    Aynen öyle kazanmak çok zor ve kazanan haklıdır kazanmaya devam ettiği sürece ister grafik ister bilanço ister haber ister leş ister çöp...

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Aynen öyle kazanmak çok zor ve kazanan haklıdır kazanmaya devam ettiği sürece ister grafik ister bilanço ister haber ister leş ister çöp...
    Vicente her çizgi çizeni TEKNİKÇİ sanıyor , grafı okuyamayan TEKNİKÇİ değildir.
    O uçan tahtalara baksın mutlaka bolinger bant dışından bir daha aşağı salınıp indikatörleri soğuttuktan sonra yine devam ediyorlar.
    O tahtalardada Teknik var neden müşteri gelecek sadece kendi havuz grubu ile o iş olmaz , aracı kurumlar neden bu sığ tahtaları spk ya şikayet ediyor , onların yaptığı yatırım danışmanlığını Telegram üzerinden yukarda HOCA oluşturulan para havuzu tahtalar arası surf hepsi de patron bilgisinde bana göre en azından 15 tahta üzerinde bunu gördüm hepside katladı.

dinamik ısı vardı , onda da 31 lot verdi i.neler..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Vicente her çizgi çizeni TEKNİKÇİ sanıyor , grafı okuyamayan TEKNİKÇİ değildir.
    O uçan tahtalara baksın mutlaka bolinger bant dışından bir daha aşağı salınıp indikatörleri soğuttuktan sonra yine devam ediyorlar.
    O tahtalardada Teknik var neden müşteri gelecek sadece kendi havuz grubu ile o iş olmaz , aracı kurumlar neden bu sığ tahtaları spk ya şikayet ediyor , onların yaptığı yatırım danışmanlığını Telegram üzerinden yukarda HOCA oluşturulan para havuzu tahtalar arası surf hepsi de patron bilgisinde bana göre en azından 15 tahta üzerinde bunu gördüm hepside katladı.
    telegram gruplarına 1.5 milyon TL altını almıyorlar..kolay değil öyle oralara girmek..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

6.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    telegram gruplarına 1.5 milyon TL altını almıyorlar..kolay değil öyle oralara girmek..
    O işlerde bir dünya film var her şeyin usulü mevcut sadece aldırdıkları tahtaların kayıtlarını bilsinler yeter.

7. sert hareket oldu 1310 stop izleyelim.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Petkim batigi hemen atladi

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •