Sayfa 682/1002 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,449 - 5,456 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. https://www.bloomberght.com/100-mily...uruldu-2263733

Albaraka Garaj takip ettiğim bir proje. Nitelikli kurumsal yatırımcı olsaydım, bu fona yatırım yapmak isteyebilirdim.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    İki serbest özel döviz fonu daha tasfiye olmuş. ( iş portföyün)
    Hedef Portföy ppf ihracı onayı almış.
    Ziraat portföy iki tane katılım hisse byf çıkarıyormuş.
    Katılım tarafında daha fazla çeşitlendirmeye ihtiyacımız var diye düşünüyorum. Bu haber güzel oldu.

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    İki serbest özel döviz fonu daha tasfiye olmuş. ( iş portföyün)
    Hedef Portföy ppf ihracı onayı almış.
    Ziraat portföy iki tane katılım hisse byf çıkarıyormuş.
    güzel haberler için teşekkürler ve bol kazançlar

4.  Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Katılım tarafında daha fazla çeşitlendirmeye ihtiyacımız var diye düşünüyorum. Bu haber güzel oldu.
    Yalnız yanlış anlaşılmaması maksadıyla söyleyim. Bu fonalr byf, yani borsada işlem görecekler.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    katılım tarafında aklı başında tek fon, mps gibi görünüyor. keşke hedef te el atsa şu katılım sekmentine. sanki bir arkadaşımız böyle bir çalışma olduğundan bahsetmişti gibi hatırlıyorum ama yanlış ta olabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    katılım tarafında aklı başında tek fon, mps gibi görünüyor. keşke hedef te el atsa şu katılım sekmentine. sanki bir arkadaşımız böyle bir çalışma olduğundan bahsetmişti gibi hatırlıyorum ama yanlış ta olabilir.
    Aslında artık son 1 ayda mps'nin çok sert, ciddi bir rakibi var gibi şimdilik. mps kadar olmasa da hiç fena başlamadı.
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=KPC
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by alpermete Yazıyı Oku
    https://www.bloomberght.com/100-mily...uruldu-2263733

Albaraka Garaj takip ettiğim bir proje. Nitelikli kurumsal yatırımcı olsaydım, bu fona yatırım yapmak isteyebilirdim.
    bu haberdeki fona ancak nitelikli yatırımcı mı katılabiliyor?

8.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    bu haberdeki fona ancak nitelikli yatırımcı mı katılabiliyor?
    En azından benim bilgim bu yönde, tecrübeli arkadaşlarımız daha doğru bir yorum yapabilirler belki.

Sayfa 682/1002 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •