Sayfa 470/865 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon
Arama sonucu : 6919 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Tebrikler valla[emoji122]burada 8 sene bdsz bekleyip yillarca dede dede diyip dayanamayip satip cikan onllarca yatirimci var..hayirlisi olsun..3 e 5 e 10 a katlar demek rasyonel olmaz..tahtanin seyrine gore herkes risk/return algisina gore satar cikar..eminim ki ilk tavan cozulmesinde burada ucar kacar diyenlerin cogu dokulur[emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk
    benim beklentim 2.000-2.500 TL arasından bölüneceği. ytd.

Meksadan birisi 6.300.000 milyonluk mal aldı o alınca bende aldım
     Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Taze kuru mu?

Hayır dostum....Bunca yıldır binbir emekle kazandığım paraları TAZE KURU da riske atamam dostum....En son beyazdan vole vurdum....Şimdi de pazartesi bedelsizlere dalacağım....Karton 3 gün mal vermez bize...Diğerlerine bakacağım ...!!!!
    SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Kartn un ekürü Konya ben de onu alıcam
     Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Taze kuru mu?

Hayır dostum....Bunca yıldır binbir emekle kazandığım paraları TAZE KURU da riske atamam dostum....En son beyazdan vole vurdum....Şimdi de pazartesi bedelsizlere dalacağım....Karton 3 gün mal vermez bize...Diğerlerine bakacağım ...!!!!
    SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

4.  Alıntı Originally Posted by maf79 Yazıyı Oku
    benim beklentim 2.000-2.500 TL arasından bölüneceği. ytd.
    Dolar bazli grafik baz alinabilir..yalniz sunu unutmayalim bu sirket zaten icinde yuksek bedelsiz potansiyeli ile yillarca trade ettgi icin emsallerine gore zaten yuksek P/E ile islem goruyor..eninde sonunda bdsz sonrasi o fark kapanacak..yukselisin kalici olmasi icin mutlaka bilanco ile desteklenmeli..yillik 100 mio ustu bir net kar destekleyici olabilir..Bu isin egitimini de almis biri olarak, hicbir bedelsiz aslinda sirketin degerini gercek anlamda etkilemez..sadece psikolojik ve derinlik ,likidite artirici katkisi vardir..ytdegildir

5.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Dolar bazli grafik baz alinabilir..yalniz sunu unutmayalim bu sirket zaten icinde yuksek bedelsiz potansiyeli ile yillarca trade ettgi icin emsallerine gore zaten yuksek P/E ile islem goruyor..eninde sonunda bdsz sonrasi o fark kapanacak..yukselisin kalici olmasi icin mutlaka bilanco ile desteklenmeli..yillik 100 mio ustu bir net kar destekleyici olabilir..Bu isin egitimini de almis biri olarak, hicbir bedelsiz aslinda sirketin degerini gercek anlamda etkilemez..sadece psikolojik ve derinlik ,likidite artirici katkisi vardir..ytdegildir

Sürü psikolojisi bizim borsada geçerli, zaman kimi haklı çıkaracak bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun diyeyim

En buyuk getirisi vergi avantajidir. Bunu cok kisi bilmez. Nakit olarak dagitsa idi stopaj olacakti ve devlete gidecekti 100 de 15 i. Ayrica sirketin degeri dagitilan tutar kadar azalacakti ve ozsermayesi azalacakti. Simdi sirketten para cikmamis olacak ve ortaklara hisse olarak vergisiz temettu odemesi yapilmis oldu. Ayrica sirket a.ş. oldugu icin borclarina karsi sorumlulugu ozsermayesi kadar oldugundan itibari artmis olacak.

Yani dpgrudan artis etkisinden ziyade dolayli olarak bir cok avantaji var. Piyasanin olumlu karsilama sebepleri kisaca bunlar.
     Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
    Vay yavrum vayyy herkes kartoncu olmuş hepinize bol kazançlar :D acaba pazartesi sabah 2 mılyon lot la tavan olabilir mi :D saldırın kartona uheuheuheuhehuehueueuheuhehu
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

8.  Alıntı Originally Posted by maf79 Yazıyı Oku
    arkadaşlar bugün bütün hisselerimi satıp 765 tl ortalama ile 400 lot karton aldım akşam %2543 bedelsiz açıklamış yeni gördüm sizce nerelere gider yorumlar mısınız?
    bütün hisselerini satıp kartonsanı almana içine mi doğdu,yoksa bir yerlerden duyummu aldın.hayırlı olsun. Ben olsam işkur alırdım.yine de aldıklarının hayrını görürsün. Bol kazançlar

Sayfa 470/865 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •