Sayfa 146/1000 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bademli HAVUÇ ayda 100 milyar metre küp eklesek 4 ay sonra 800 milyar metre küp HAVUÇ böyle verilir piyasaya
    Hafta içi ilk haber çıktığında dediğimiz gibi

2. yahu biraz kafası çalışan herkes olayın farkında...ruslarla seneye bitecek kontratlar için pazarlık gücü elimizde olsun olayı..zaten gaz fiyatları diplerde...bu olay olmasa bile ciddi bir indirim alacaktık..bunun da biraz etkisi olur.

seneye gaz fiyatları artmasın...2022 de %10-15 indirim olsun (yapılan yeni anlaşmalar sayesinde), seçim öncesi en büyük mevzu bu gaz konusu olur...bizi seçin, gazda indirim devam eder, vsvs çok hikaye yazılır üzerine.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    Ohaaa 405 milyar...
    90 artar demistim 85 arttı.
    Ama sonucta nokta atışı.
    Ben bu işi biliyorum ağa
    Tebrikler
    Dön dolaş diyor.

4. Rezerv miktarlarıyla ilgili uzun yıllar boyunca çok fazla spekülasyon olacak bence....Karadenizde çok daha fazla kuyu açılacaktır önümüzdeki süreçte.O bölge yüksek rezerve sahip olduğu söyleniyor lakin mevcut deniz topoğrafyasının çok zorlu olduğuda belirtiliyor...
    Hele birde akdenizde bulundu mu....bunların sonu kesilmez.

Şahsen mevcut hükümeti sevmeyen biri olarak, umarım bu doğru çıkar ve kendi doğalgazımızı çıkarıp başka ülkeler bağımlılığımızı en aza indiririz bunun olmasını gerçekten çok istiyorum..
    Ha oradan gelen para kimlerin cebine girer ülkeye ne kadar kazancı olur o noktada şüphelerimde var tabi..

Şunuda belirtmem lazım, çıkan doğalgazı boruya bağlayana kadar bu haberlere inanmam....İktidarın daha önceki sicili özellikle bu tür konularda biraz karanlık maalesef...
    En başarılı olduğu alan inşaat işleri....!

5. 12.10 dan sert çıkıştan bir gün önce ipek almıştım kozaalarımı satıp, 13.38 den boşaltmıştım sonrasında sevdiğim dostlarıma da önermiştim çok iyi kazandılar şükür.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Bu Subjective in akp icinde oldugunu biliyordum
    Haci faiz maiz kararlarinda duydugunu yaz cuma yazsadin keske faydalanirdik

7. Güney Kore doğalgaz zengini bir ülkemi önemli olan ne kadar katma değer yarattığın. Yandaşlarına ne kadar aktarım yaptığın değil. Cumhuriyet döneminin ürettikleri 70 milyar dolara satildi da ne oldu. Paralar nerede?

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    valla biraz badem hesaplarının altındaki yorumları okudum..twitter da...millet bonzai çekmiş de olabilir...800 diyen vardı, 1 trl diyen vardı..bu hayallerle enerji hisselerine dalan çok olduysa, ptesi büyük bir şok yaşar bunlar.
    Yüzde doksanı 1 trılyon mu büyük 85 milyar mı büyük bilmez o yüzden sıkıntı olmaz endeks yukarı ——adı üstünde ver gazıııı....ytd

Sayfa 146/1000 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •