Sayfa 161/1000 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Çoluk çocuk muhabbetleri bunlar gerçekten ya gömelim o zaman hepimiz kafayı kuma para da kalksın takas ekonomisine dönelim olmaz mı?

Hem spotta hem kaldıraçlıda neredeyse eşit miktarda yatırım yapan bir yatırımcı olarak, shorttan para kazanmak çok daha zordur! Ayrıca piyasa açıkçı sayesinde dengeye gelir adam 100 bin koyup 1 milyonluk poz alıyor ama yukarı gittikçe de 1 milyonu varmış gibi kaybediyor neresi adil değil? Short yapılmayan bir piyasa dengesiz olur aşırı şişer ama düşeceği zaman da ortalik toz duman olur shortcular düşüşlerin az ve dengeli olmasını sağlarlar çünkü py shortcuya aşırı para kazandırmak istemez bir yerden döner bu faktör olmazsa sıfıra kadar basarlar ! Neyi istediğinizi iyi düşünün, viop forumunda bu cehaletle karsilastigim için hayret ediyorum gerçekten bu bilgi düzeyi ile lütfen işlem yapmayın kimseye de tavsiye vermeyin felaketi olursunuz hem günah hem yazık.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Zaten işlem yapmıyorum viopta anlamam da zaten ama benim reel yatırımımı olumsuz etkilediğini bilirim.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by mavipenguen Yazıyı Oku
    ikinci müjde haberi çarşamba geldi
    bende size şunu sorayım o zaman neden ptesiyi baz alıyorsunuz belki içerden haberi alanlar perşembe cuma malı yıktı?
    spek haber gelmeden 1 hafta önce topladı diyorum. Ben borsada cezalandırılmamış ky alımı görmedim. 30 yılda sadece 2-3 sürpriz haber olmuştur speki terse düşürecek
    Son düzenleme : yasemin5566; 18-10-2020 saat: 01:21.

3.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Bir damla petrol bulsunlar çıkarsınlar Akdenizde, IBAN gönder bütün hesabımı sana transfer edeceğim.
    Libyada ve Kerkükte çalışırken hem Afrika kıtasının hem de Arap yarımadasının jeolojik sınırlarını göstermişlerdi bana yerel yetkililer. Petrolün jeolojik sınırlarda bıçak gibi kesildiğini arasında 200mt olan petrol ve su kuyularıyla gördüm.
    Sizin çok kıymetli kıta sahanlığınızda 1 litre petrol verecek jeolojik katman yok.
    İsrail çıkarıyor işte daha çok var ve onlar için boru hattı şart.

4.  Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku

saalik 4 saatlik ve gunluk grafiklere gore dolari alanlar daha nereye kadar alacaklar cok buyuk olumsuz gelisme olmadigi surece hadi bir tik daha alsinlar sonrasi satacak adam aramaya baslarlar.
    Şöyle bir pattern var desem.
    Beni en çok korkutan eğer hala 2. çanak içinde olmamız ihtimali.
    O zaman 10 lirada soluklanır sadece(İMF haberiyle)
    o zaman fibonachi %78.5=10TL ise %162= 20,6 TL hedef oluyor.
    Hele daha 1.çanak olması ihtimali kabus... Ama o ihtimalde 3 vakte kadar 3 aylık ferahlık arkadan tufan...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Komple açığa satış kalksın, sonra taban taban taban vururlarken ne olumlu ne olumsuz o zaman anlarsınız da geç olur. Dediklerimi yabana atmayın bunları öğrenmeden yatırım yapmayın hele kimseye tavsiye asla vermeyin; hem bilgi yok hem özgüven var ömür boyu unutulmayacak ders verir piyasa size.
     Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Zaten işlem yapmıyorum viopta anlamam da zaten ama benim reel yatırımımı olumsuz etkilediğini bilirim.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

dıj güçler işte naparsın yerli yatırımcıyı zarara uğratmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

o nedenle açmışlar vadeliyi... açığa satışı vs..

kıskanıyolar bizi.

sizi zarara uğratmak için açmışlar

yaa aynen böyle

bunnardan herşey beklenir

bunlar olmasa zaten para kazanamazdık..

çok akıllılar ya maşallah

eksik olmasınlar

yarın birgün eline verdiklerinde keşke hedge etseymişim derde..

10 sene hamallık yapıp taşıyınca ayıkır anca.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    200 milyar dolarlık borsamız var diyelim birileri 1 milyar (x10) dolarlık satış girdiğinde %20 düşürebiliyor. Bu mantıklı değil demek istiyorum. Borsayı yabancı siyasetine ve manipülasyonuna bu kadar açık hale getirmek yanlış diyorum. Siz Türk borsası diyorsunuz adamlar "Müslüman seferi" diyorlar. Avrupa birliğinin Akdenize karışması ve yaptırımın neresi hukuki, olanları görmüyormusunuz.
    spotta satiş olmadiğı surece viop ile tek basina hicbir sonuca ulasamazsin !

Sayfa 161/1000 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •