Borsanın da bir zamanı var.....2000-2001 ,2010-2011 borsası en meşhur zamanlar....Bir de 2019 hazirandanberi olan borsa ...Bu zamanlarda borsaya yeni binlerce yatırımcı girdi...İyi bir borsa ve RİSK İŞTAHI var bu dönemlerde......!!!!
Mesela kötü borsada BEDELSİZ açıklayan şirketlerde dahi hiçbir hareket olmadı denilebilir.....ERBOS,GOODYEAR,ADEL,BORUSAN ın BEDELSİZLERİ kötü borsada FİYASKOYLA sonuçlandı....Brisa ise bedelsiz haberinden önce 10-15 gün içinde % 100 lük bir yükseliş yaşamıştı....Haberle beraber de % 100 daha yükselmişti....Bölünmesi ile beraber TABAN SERİLERİ yaşamıştı.....!!!
Dostum tam zamanında kartn patlattı bedelsizi.. Elinde olanlar kıymetini bilsin derim.. Onun bunun sözüne kanmasın.. Tkuru, kent, pkent neredeyse ortada foll yok yumurta yokken bu fıyatkamarı yapıyorsa, kartn kım bılir nereleri görür.. Senınde dediğin gıbı yaptrmazsa o tahtacıyı bıstte gömmek lazım.. Heleki böyle bir dönemde.. Ky akını var pıyasaya, kurt tahtacılar bunu fazlasıyla kullanıyor.. Bızde yan tahtalara bakacağız bu dönemde.. Son alıcı olmamaya dıkkat etmek lazım.. Spekülasyon dan zamanında çıkmalı yoksa çıkış anında kapı kilitli olabılır...
...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Elinde karton olanın alımda önceliği var mı arkadaşlar ?
Örneğin elinde karton olan biri olmayan birinden sonra alım emri girse şimdi . sırada önceliği var mı
Kentte de çok yorumlar yapılmıştı...yok temeli şu ,yok ederi şu...ama son sözü hisse söyledi söylemeye de devam ediyor...
Ne kartonmus arkadaş...haber gelmeden bedelsiz vermez diyenler, haber düşünce bir şey olmaz diyenler...bırakın artık kartn konuşsun yawww....
Yer İmleri