Sayfa 487/865 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --ben kendi adıma, kartn yatırımcısını düşünerek yazmıyorum. onlar zaten alırken ne niyetle aldıklarını biliyorlar...ben bu saatten sonra yeni girecekler için yazıyorum.

--borsa eski borsa değil, artık çoğu hisse klasik değerleme yöntemiyle alınıp satılmıyor..
    --borsada şirketler değişik nedenler ile yükseltilebiliyor...halka açıklığı az bir şirketi toplayarak çok yukarılara çekerek bunu teminat olarak kullanarak kredi kullanmak amacıyla uçuk fiyatlara yükselenler var..
    --toplu bir hisseyi yükselterek sktördeki diğerlerini yavaş yavaş topluma yedirme var...
    --batık hisselerin spekleri ile anlaşıp para aklama, rüşvet verme gibi durumlar teorik olarak mevcut..mesela birine rüşvet verilmek isendiğinde filanca hisseyi al....şu fiyata gelince sat...böylece kolaylaşıyor..

kartn ile benzer hareket eden bir kaç şirket var...konya ve goltaş gibi...bu şirketlerin spekleri de bu süreçte kartn a destek atarak öbür taraftan yedirebilirler...teorik olarak mümkün...

marttaki sert düşüş sonrası kartn 3 kat, konya 3.5 kat göltaş 3 kata yakın primlenmiş..oysaki ayni süreçte sektörün liderleri oyak, akçansa çimsa iki kat....

ne olacağına piyasa değil, spek-spekler karar verir...spek izin vermeden bu tür hisselerde yaprak kımıldamaz...
    Bütün bu yazdıklarına imzamı atarım.Eskiden sermaye artırımlarında bu kadar olunca hisse 3 e katlardı ama son zamanlar sermaye artırımı yapanlara bakıldığında zaten şu anda olması gereken fiyatın 3 katını bulmuş.ama bu gazla belki bin lirayı görür belki daha yukarısını.ama bin lira olursa olması gereken değerin 5 katına çıkar.çıkar mı çıkar 30 hatta bin katına da çıkar.ben son zamanlarda bedelli yapanların (Kent-carrfur gibi) hisselerin performansını bedelsizlerden daha fazla görüyorum.umarım bekleyenler 3 bin liraya satar.bende olsa tavan çözüldüğü yerden basarım çıkarım

Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Reis İsbir den çıktım.....Çok sükür kazandık oradan da ....!!!

Son 15 aydır hisseler kısa zamanda çok kazandırınca UZUN VADE duramadım hiçibirisinde....Sadece Frigo çok bekletti......Ondan da kazandım çok şükür.....!!!!
    Tatar Fonet ve Logo ya bakcan mi

3. Arkadaşlar yarın tavandan gelmez diye tavana alış yazmadım.....Salının tavanına alış yazacağım yarın akşam.Ama yine ümitli değilim.Salı akşamı ise çarşambanın tavanına alış yazacağım....Sizce çarşamba tavanından alabilir miyim?Alım imkanı tanır mı?

4. Yanlış kıyaslamalar oluyor hala...kimse kent ve carfur bedellilerini bunlar ile kıyas etmesin,hata yapılır.kent %0.5 fiili dolaşımı var,carfur %3..fiili dolaşım azaldıkça yukarı sert hareketlerin marjı da artabiliyor.mesele bedelsiz yada bedelli olması değil.yada hangisinin revaçta olduğu değil.mesele piyasada ne kadar hisse var,hisseyi alıp taşıyan grupta ne kadar hisse var.
     Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    Bütün bu yazdıklarına imzamı atarım.Eskiden sermaye artırımlarında bu kadar olunca hisse 3 e katlardı ama son zamanlar sermaye artırımı yapanlara bakıldığında zaten şu anda olması gereken fiyatın 3 katını bulmuş.ama bu gazla belki bin lirayı görür belki daha yukarısını.ama bin lira olursa olması gereken değerin 5 katına çıkar.çıkar mı çıkar 30 hatta bin katına da çıkar.ben son zamanlarda bedelli yapanların (Kent-carrfur gibi) hisselerin performansını bedelsizlerden daha fazla görüyorum.umarım bekleyenler 3 bin liraya satar.bende olsa tavan çözüldüğü yerden basarım çıkarım
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Tatar Fonet ve Logo ya bakcan mi
    Reis bedelsizlere takılacağım.......Teknolojilerde de bir kıpırdama var.....Borsa 124.500 ü kırıp 140.000 lere gidiyor....Bu zaman kadar da teknoloji şirketlerinde de güzel bir yükseliş bekliyorum.....4-5 aydan beri TEKNOLOJİLER İY DİNLENDİ....Yeni bir yükseliş dalgası geliyor TEKNOLOJİLERDE.....!!!!

6.  Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Hayırlısı be dostum...Derin le anılmasaydı belki de 40 tl idi Deva....Deva ya derin darbe vuruldu.....Hayırlısı olsun logoların....!!!
    Esas darbeyi turşucu vurdu..sağol dostum logoda iyi bilanço gelecek 2 çeyrek toplamına yaklaşabilir ayrıca bedelsiz furyası başlarsa logoda takılır peşlerine...elinde kartonsan olan arkadaşlara hayırlı olsun diyelim..

7. Yahu karton tavan tavan gidecek biz de yan bedelsilerden kazanırız diyoruz.....Ama burada kartonsanın gitmeyeceği algısı oluşmuş.....!!!

Yahu şaka mısınız,yoksa borsayı mı bilmiyorsunuz anlayamadım.....!!!!

Arkadaşlar kartonsan 10 yıldır bu haberi bekliyor....Patron bile binlerce lot topladı yıllardır.....Yapmayın eymeyin ,boru mu bu?Karton % 2500 bedelsiz açıkladı.....Ayıp yahu ,milletin duygularıyla oynamayın.....!!!

Yarın karton tavan serilerine başlar....Bede3lsizler de peşine takılır.....Birkaç gün sonra lkarton tavanı açsa dahi yoluna devam eder.....2-3 aylık bir süreç bu bedelsiz süreci......İniş çıkışlar elbetteki olacaktır....Ama tavan açıldıktan sonra HİKAYE bitmeyecektir kanımca.....!!!!

Konya egeen da pozitif hareket olur
     Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yarın tavandan gelmez diye tavana alış yazmadım.....Salının tavanına alış yazacağım yarın akşam.Ama yine ümitli değilim.Salı akşamı ise çarşambanın tavanına alış yazacağım....Sizce çarşamba tavanından alabilir miyim?Alım imkanı tanır mı?
    SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Sayfa 487/865 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •