Sayfa 411/1002 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Hısım akrabanın düğün salonuna gelirken harcadığı yakıtın parasını istemeyi unutan kadın.

Erkeğe şiddete hayır. ..
    İlk başta arkadaşlarımın düğününe gittim. Çok mutlu oldum. Sonra bir kısmı boşanmaya başladı. Moralim bozulmuştu. Mutluluklarına şahit olduğum kişilerin mutsuzluğuna şahit olmuştum.
    Sonra bu takı meselesini okudum. Bu nedenle artık erkeklere takı takmıyorum. Direk elden nakit veriyorum. Kahrolsun kapitalizm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,304
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    İlk başta arkadaşlarımın düğününe gittim. Çok mutlu oldum. Sonra bir kısmı boşanmaya başladı. Moralim bozulmuştu. Mutluluklarına şahit olduğum kişilerin mutsuzluğuna şahit olmuştum.
    Sonra bu takı meselesini okudum. Bu nedenle artık erkeklere takı takmıyorum. Direk elden nakit veriyorum. Kahrolsun kapitalizm.

İnsanlık tarihindeki en büyük devrim, 1. tarım devirimi ve dinlerin desteğiyle erkeklerin kadınlara karşı gerçekleştirdigi devrimdir .

Biz bu hakları kazanmak için on binlerce yıl kadınların esareti altında yaşadık. Kazanımlarımıza sahip çıkmalıyız.

Erkeğe şiddete hayır.

Bundan sonra ben de öyle yapayım.

3.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Dolarcilar uyuyor sanırım.

Adam boşanmadan evde bir kenarda yaşasa daha karlı... hayatta kalabilme şansı olur en azından...

4. Kadinin birisi de ucus millerinin yarısını istemis.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Ortadoğunun ne kadar yapay bir yer olduğunu özetleyen cümle

“Uçuşun İsrail ile BAE arasında iyi ilişkilerin başlangıcı olmasını umduğunu söyleyen Abdullah, "Birkaç ay önce bana Tel Aviv'de konuşma yapacaksın deselerdi bunun imkansız olacağını söylerdim. Barışa inanan cesur adamlarız var, Muhammed Bin Zayed ve Binyamin Netanyahu var. Onların ortaklaşa çalışması sayesinde barışa sahibiz" ifadelerini kullandı. “

https://tr.sputniknews.com/ortadogu/...ceklestirildi/

O egeli ben değilim

Sayfa 411/1002 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •