Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7261 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. 2020 her anlamýyla farklý bir yýl. Telegramda, Twitterde kendini üstat gibi gösterenlerin peþinden giden saf bir kitle var. Farkýna varacaklar mý bilmiyorum spekülatörlerin, manipülatörlerin sofrasýnda meze olacaklar sonunda ve ziyan olup gidecek kazançlarý. Kimse babasýnýn hayrýna bir þey yapmaz. Yok bu benim argem, yok bu þunum bu bunum çakma üstatlarýn peþinde koþuyor insanlar SPK defalarca uyardý ancak insanlar hala bu gruplarýn peþinde koþuyor. Yazýk tek kelimeyle.

Bilançolar, Þirketlerin özel durum açýklamalarý ve piyasanýn genel gidiþatý dýþýnda þeylere itibar etmemek lazým diye düþünüyorum.

Yatýrým tavsiyesi deðildir.
    Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...

Bazen kopru trafiginde kalirsin yandaki serit gidiyor diye yana gecersin sonra ayrildigin serit akar gider sinir krizi gecirirsin ya tam oyle bir donem
    araba ev yada arsa fiyatlari artiyor diye alirsaniz zarar edersiniz o tren kacti artik son donemde adi konmayan bir devaluasyon oldu iyide oldu ulkemizin rekabet gucu artti dolar 6 tl kalsaydi ne turizm ne ihracat yapabilirdik her seyin fiyati artarken borsa ucuz kaldi tabii ki
    muco da daha fazla bu fiyatlarda oyalanamayacagini anladi fiyati 15 cent çekti
    ya jubilesini yapacakti yada biraz dolar harcayip
    altin yumurtlayan kazi kurtaracakti
    her ac gozlu din tuccarinin yapacagi gibi istemeyerekte olsa biraz dolar.kaybetsede yükseltmeyi tercih etti simdi iþtahý kabaran ky var mi ona bakýyor ihlas 120 üzeri alici bulur mu
    en basta anlattýðým köprü trafiði mantýðý burada ters islerse olabilir neredeyse borsada alacak hisse kalmadi enerjiler disinda ama ya alici gelmezse???

mucodan durust bir is beklemeyin esyanin tabiatina aykiri

3.  Alýntý Originally Posted by Hus911 Yazýyý Oku
    Bazen kopru trafiginde kalirsin yandaki serit gidiyor diye yana gecersin sonra ayrildigin serit akar gider sinir krizi gecirirsin ya tam oyle bir donem
    araba ev yada arsa fiyatlari artiyor diye alirsaniz zarar edersiniz o tren kacti artik son donemde adi konmayan bir devaluasyon oldu iyide oldu ulkemizin rekabet gucu artti dolar 6 tl kalsaydi ne turizm ne ihracat yapabilirdik her seyin fiyati artarken borsa ucuz kaldi tabii ki
    her ac gozlu din tuccarinin yapacagi gibi istemeyerekte olsa biraz dolar.kaybetsede yükseltmeyi tercih etti simdi iþtahý kabaran ky var mi ona bakýyor ihlas 120 üzeri alici bulur mu
    en basta anlattýðým köprü trafiði mantýðý burada ters islerse olabilir neredeyse borsada alacak hisse kalmadi enerjiler disinda ama ya alici gelmezse???

Hus911,aynen yazdýðýnýz çizdiðiniz gibi düþünceleriniz,fikirleriniz,izlenimlerinizde,tespi tlerinizde çok haklýsýnýz .. Mücahit Ören demek Sülün Osman'a pabucunu ters giydirecek karakter ve kiþilik demektir ..Rabbim iyi ve dürüst insanlarý onun þerrinden korusun..Sülün Osman Galata köprüsünü satýyordu ya bu mücovit 15 temmuz köprüsünü kendi malýymýþ gibi satýlýða çýkarýrsa þaþýrmayýn bacaksýz tüm zamanlarýn en kötü en zalim fýrýldaðý yanýndan geçin rüzgarý bile senden benden muhakkak bir talaþ alýr götürür..Herþey beklenir ..

4.  Alýntý Originally Posted by Hus911 Yazýyý Oku

Ben sadece ne zaman çay içeceðiz onun cevabýný bekliyorum Sen zamaný söyle ona göre alayým uçak biletimi geleyim hasbihal edelim

Alýntý Originally Posted by Baþkent Yazýyý Oku
    Ben sadece ne zaman çay içeceðiz onun cevabýný bekliyorum Sen zamaný söyle ona göre alayým uçak biletimi geleyim hasbihal edelim
    pandemi bitince , neden olmasin

6.  Alýntý Originally Posted by Hus911 Yazýyý Oku
    pandemi bitince , neden olmasin
    Ben corona geçirdim benden corona gelmez üç ay daha rahat ol

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •