Sayfa 86/166 İlkİlk ... 3676848586878896136 ... SonSon
Arama sonucu : 1327 madde; 681 - 688 arası.

Konu: ESEN - Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by hayrii Yazıyı Oku
    Zincir emir vardır onu kullan.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şu an denedim; ama zincir emir kısmı yok maalesef. Eregl vardı onda da denedim aynı şekilde. Sorun var sanırım.

2.  Alıntı Originally Posted by Scarface87 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ziraatten 16.300’den satış verirsem stop mu kullanmış olurum ? Yoksa elimden gider mi aldığım lotlar? Hisse stop kısmı yok burada panele yabancıyım biraz. Binance vardı orada stop limit vs. vardı bulamadım.
    neden platformu iyi olan , banka kökenli olmayan aracı kurumları kullanmıyorsunuz .... bankalar zaten para kazanıyorlar ... tek işi borsa olan , banka kökenli olmayan aracı kurumları tercih etseniz ?
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    neden platformu iyi olan , banka kökenli olmayan aracı kurumları kullanmıyorsunuz .... bankalar zaten para kazanıyorlar ... tek işi borsa olan , banka kökenli olmayan aracı kurumları tercih etseniz ?
    Hocam, trade işiyle çok uğraşmıyorum. Genelde fonlara emanet gidiyorum; ama bu tür halka arzları kaçırmıyorum takip ediyorum. Gedikte hesap açacaktım; ama işlem yoğunluğum yok gerek duymadım bu yüzden.

4.  Alıntı Originally Posted by Scarface87 Yazıyı Oku
    Hocam, trade işiyle çok uğraşmıyorum. Genelde fonlara emanet gidiyorum; ama bu tür halka arzları kaçırmıyorum takip ediyorum. Gedikte hesap açacaktım; ama işlem yoğunluğum yok gerek duymadım bu yüzden.
    1 lot bile alamadık gedik den emir giriyoruz her gün bir gün öncesi tavana giriyoruz 100 lot ama herhalde bu gedik Emirleri Borsaya iletmiyor

O yüzden en kısa zamanda hesabı kapatmayı düşünüyorum

5.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    1 lot bile alamadık gedik den emir giriyoruz her gün bir gün öncesi tavana giriyoruz 100 lot ama herhalde bu gedik Emirleri Borsaya iletmiyor

İyi bari boşa iş yapmamış oldum
    Kontrolmatik arz sürecinde epeyi sorun yaşanmış zira.

Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku

Piyasadan limite giriyorsunuz degil mi emirlerinizi?
    Canli sahit olmadim ama yazilanlara gore ky hisse alimi yapmis.
    Emir durumunuzda biste iletildi yaziyorsa sorun gedikte degildir. (Her ne kadar kontr halka arzinda cuvallasalarda yargisiz infaz yapmamak lazim)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

Kapanista tavanda bekleyen kac lot vardi arkadaslar?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

8. 5.433 milyon

Sayfa 86/166 İlkİlk ... 3676848586878896136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •