Sayfa 706/1002 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Kritik noktalara geldik gibi, ya bambaşka bir potansiyel açılacak, yepyeni yeşiller gelecek, ya trend sonlanacak. Yarın karar günü.

Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Kritik noktalara geldik gibi, ya bambaşka bir potansiyel açılacak, yepyeni yeşiller gelecek, ya trend sonlanacak. Yarın karar günü.

Bu endeks gider hocam yeterki önüne spk set çekmesin.Hergün yağmur gibi müşteri geliyor.Haftada min. 700 müşteri ile görüşüyorum.Neredeyse hepsi ilk defa borsaya adım atmış.

3.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    ıpv leri sattım bugün...
    ben artık dolarda düşüş bekliyorum.
    ytd...
    Bir süredir dolarda düşüş bekliyorsunuz. Bunu neyi düşünerek veya öngörerek bekliyorsunuz. Paylaşabilirmisiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by sayong Yazıyı Oku
    Bu endeks gider hocam yeterki önüne spk set çekmesin.Hergün yağmur gibi müşteri geliyor.Haftada min. 700 müşteri ile görüşüyorum.Neredeyse hepsi ilk defa borsaya adım atmış.
    Yeni gelenlere hoşgeldin partisi düzenleyebilirler Ağustos’taki gibi

5.  Alıntı Originally Posted by sayong Yazıyı Oku
    Ben de o ihtimali biraz daha yüksek buluyorum hocam. Ama hakkaten bu 'tek fiyat', 'brüt takas', devreyi kestim, devreyi açtım, şu bu derken hisselerin yarısı sakatlandı.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntı Originally Posted by Camit Yazıyı Oku
    Yeni gelenlere hoşgeldin partisi düzenleyebilirler Ağustos’taki gibi
    Ben önümüzdeki 3 yıllık süreçte konjonktürün beklenenden farklı olacağını düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ben de o ihtimali biraz daha yüksek buluyorum hocam. Ama hakkaten bu 'tek fiyat', 'brüt takas', şu bu derken hisselerin yarısı sakatlandı. Biraz huzur vermesinde serbest piyasaya yarar var spk'nın kanımca. Bunların hiç biri yatırımcıyı korumuyor, korumaz. Volatilitesiz, dalgasız da borsa olmaz. Borsaya giren adam da mevduat yapmadığının, risklerin bilincinde olsun biraz.
    2019 yılında abd ve japonya'da toplam tezgahüstü piyasalarda 2 katrilyon 900 trilyon değerinde bir para çevrilmiş.Bu rakamlar kısıtlamalarla değil özgür piyasayla gerçekleşiyor.Bütün dünyadan insanlar abd borsalarında yatırım yapabilmek için yatırım hesapları açıyor bunun nedeni varlık fonuyla sektörel bazda kaldırıp indirmeyle değil özgür piyasayla oluşan fiyat dengesi ve fırsatlar dünyası düşüncesini beyinlerde kalıcılaştırması.

8. ıpv -0,25
    tdg -0,48
    tta -0,66
    tte 0,08
    ıpj -0,70

tte dışında bir tane bile artı yok bugüntte'de artı sayılırsa artık.

Sayfa 706/1002 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •