Sayfa 710/1002 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. IPB -1.37 % tcd gibi iyi bir agresif hisse değişken mi olacak derken son 1 ayda endeksin epey gerisinde kaldı.
    Bugün eurobond fon ekledim biraz.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by Cancan88 Yazıyı Oku
    Tesekkur ederim bilgi icin bugun alis emri verdim dursun bakalim ilerleyen gunlerde parcali alima devam edicegim gibi gozukuyor
    Siz o zaman endeksin daha da artacagini mi dusunuyorsunuz?
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    tacirler fonlarının fiyatları açıklanmamış daha. buara tefasa çok geç bildiriyorlar.
    https://www.ataonline.com.tr/Fon/TCD

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    IPB -1.37 % tcd gibi iyi bir agresif hisse değişken mi olacak derken son 1 ayda endeksin epey gerisinde kaldı.
    Bugün eurobond fon ekledim biraz.
    Sn hellistheothers Türkiye eurobond fonları biriktirdiginiz i biliyorum. Yabancı ülke eurobond fonlarjna karşı düşünceniz nedir?

5.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Siz o zaman endeksin daha da artacagini mi dusunuyorsunuz?
    Evet bakalım suanlik oyle bi dusuncem var

6.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Sn hellistheothers Türkiye eurobond fonları biriktirdiginiz i biliyorum. Yabancı ülke eurobond fonlarjna karşı düşünceniz nedir?
    Bir çekincem yok hocam. Zaten iki farklı eurobond fonum var, bunlardan birinde yabancı ülke eurobond içerik de var değişmediyse ve yanlış hatırlamıyorsam
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7. """MKK: 19 Ekim 2020 piyasa kapanışı itibariyle MKK nezdinde saklanan menkul kıymet değeri 2 Trilyon TL’yi aşarak rekor seviyeye ulaşmıştır"""

İşte bunlar hep negatif faiz.

8.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    """MKK: 19 Ekim 2020 piyasa kapanışı itibariyle MKK nezdinde saklanan menkul kıymet değeri 2 Trilyon TL’yi aşarak rekor seviyeye ulaşmıştır"""

İşte bunlar hep negatif faiz.
    500 üstü cds'li ülkede stopaj hariç yıllık 5-6 reel vermeden de gitmez kolay kolay. Para serseri mayın gibi getiri arıyor bir yerlerde

Sayfa 710/1002 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •