Sayfa 282/1000 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Viop - XXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Son dakika… Vaka sayıları artıyor, Türkiye’de sokağa çıkma yasağı gündemde
    Son dönemde corona virüsü vaka sayısının artış gösterdiği Türkiye ile ilgili bir son dakika iddiası geldi... Reuters'a konuşan üst düzey bir yetkili, "Türkiye'de corona virüsü vaka sayısının artmasıyla birlikte gençler ve yaşlılar için sokağa çıkma yasağı ve hatta hafta sonu sokağa çıkma yasağı düşünülüyor" dedi.
    ama o gençler okula nasıl gidecek?
    hadi hafta sonu yasak olursa anlarım da.
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

2. bişey olmaz bize..15 kat çıkan batık hisseleri bir 15 kat daha çıkartırız..2 yerde de petrol bulduk dedik mi ver elini 2023..ondan sonrası önemli değil..yaptırım la bizi korkutamazlar gazımızla döveriz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

4.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    ama o gençler okula nasıl gidecek?
    hadi hafta sonu yasak olursa anlarım da.
    Sabah sana bunları anlatmaya çalıştım sistemi öyle oturttularki rus uçağının düşmesinden sonra öyle böyle değil.İlk işe Kozalaklarla başladılar kayyum hikayesi , sonra krdmd eklendi , bankalar derken borsanın %60 ellerinde %40 yan tahtalar onlarada yol verildi hepsi nerelerde .

Alıntı Originally Posted by Haruni Yazıyı Oku
    Özür dileyerek bir şeyler sormak istiyorum. Başlık altında borsanın her şeyine hakim isimler olduğundan kafamı kurcaşayan bir şeye cevap bulamadım sabahtan bu yana. Bilen biri aydınlatırsa çok memnun olurum.

https://hizliresim.com/Jjx9qw

kademe analizinde hiç alış gözükmeyen ve full satış görünen bir hisse nasıl günlerce tavan tavan çeker. Böyle bir şey dha önce hiç dikkatimi çekmemişti. MErak ettim. Meşgul ettiysem başlığı k.bakmayın.
    özel emir yada onun gibi birşey olabilir mi acaba.

???

datalarda bir sorun olabilir bence.

6. Badem sporun isim babası olarak oyun sistemleri ile çoğu zaman öyle oynuyorlar .
    Hacim saatlik barlar üzerinden doldur boşaltlarla oluyor , graflarınıza bakarsanız saatlik barlardan sonra aşağı diğer satlik bara 30 dk kala 300-400 puan arası indir bindir yapılıyor .Son 3 gündür yoğunlaştı bu şekilde hacimlerde yukarıda tutuluyor.

Son dakika! Ermenistan Başbakanı Paşinyan, "Ermenistan ne yazık ki ne Rusya'dan ne de başka ülkelerden destek göremedi. Artık Rusya'dan ümidi kestim. Kendimizi savunacağız" dedi.

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Azerbaycan ile devam eden Karabağ savaşı ile ilgili açıklamalarda bulundu. "Sorunun şu aşamada diplomatik bir çözümü yok.Herkes silaha sarılmalı ve vatanını korumalı. Sadece 2 seçeneğimiz var, zafer ya da yenilgi.Başka seçenek yok.Karabağ olmadan Ermenistan olmaz" ifadelerini kullandı.

8. Bistte long les pozisyon
    Her an diken .uzerunde haber gelcek diye hammallik yapıyoruz kapadim longlari

Sayfa 282/1000 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •