Son 45 dakikada 120 bin yeni vaka aciklandi
Bugun 450 bine dogru gidecek gibi vakalar
Basta turkiye gibi dogru aciklamayalanlar da eklenirse hergun en az 1 milyon kisi hasta oluyordur
Bu yangin üfleyerek sonmez sıkı onlemler gelmeli
sayın karaduman sanırım sizdiniz 2 gün evelmiydi dünmü bir yazınızı okudum burda 2 kat faizde verseniz yabancının derdi faiz vs değil diye doğru bu konu sorun yönetimle siyasi ha çokmu önemli yabancının borsada işlem yapması? Yabancı yatırımcı akp hükümetini sevmiyor anladık iyide para için ülkemizimi satalım yabancıya? Şimdi diyen olur satılmadık ne kaldıki oda doğru iki ucu sakat değnek ciddeb
ben burda karton da karton diye zamanında çok yazdım , hatta işi bir üst seviyeye götürüp şifreyi değiştireyim dedim hanıma , sen bil şifreyi ve bana söyleme ; ben dayanamıyorum yüzde 6/7 kar görünce dayanamıyorum diye..
uçtu gitti kartonsan , gidenin arkasından bakılmaz , kimsenin tavsiyesi ile de kağıt alınmaz..
ariston temel analizci , temel analizcilerin yazdiklari okunur, dedikleri yapılmaz..![]()
onun için önümüzdeki maçlara bakacağız..![]()
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
İtalya hükümeti, Lombardia, Emila-Romaglana ve Lazio bölgeleri olmak üzere, bir çok bölgede gece 21.00-06.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı uygulamayı planlıyor. (İtalyan hükümet yetkilileri)
Avrupadan baslayacak belki basladi düşüş
siz hisse gormediniz son 3 aydir yapilanlari gelin sisecamdan bir lot alin izleyin aksama kadar alan satan surekli yer degistiriyorlar her turlu cirkefligi gordumde bunlarinki cok daha degisik bisi..bist30 gercekten zor bi yer sabrin son noktasina kadar zorluyorlar
bizim millet yokluktan geldi..dolar ve altını kendini koruma amaçlı alıyor, ihanet için değil..almadığı zaman kimse acımıyor çünkü kendine..bunun kolayı var diyor ekonomistler, üreteceksin..mesela çiftçi hakkını istiyor diye 3 kuruş ucuza dışardan alırım patatesi soğanı demiyeceksin..bakın abd ne diyor çiftçisine;
sen üret, dünyadaki fiyatlarla rekabet yap, zararın olursa ben karşılarım diyor ve karşılıyor..abd süper güç olduğu halde yapıyor bunu, döviz giriyor..
milliyetçilik vatan millet sevgisi budur, herşey karşılıklı olur..sistem insani değerler olmalı..vatandaşın boynuna basmadan
Yer İmleri