Sayfa 307/1000 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    Ya arkadaş deminden beri yazilanlara okuyorumm yok pala feci aldı yok 300 puan faizi fiyatliyor filan.
    Bende zannettim ki herif gece seansinda çizdi geçti heralde 1.370 e filan getirdi vadeliyi.
    Açtım baktim 1.345

Neyin kafası bu abi?

Abartarak yorum yapmayın hacı dayılar
    çok konuşuyorsun da, içerik zayıf.

bugün 600-700 puan olan teorik fiyat makasını sıfırladı...üstüne dow gün içi dibe yakın kapadı...yani fazladan aldığı 700 puan üzerine, bir 500 puan daha aldı...sen bu hareketi normal buluyorsan, o senin görüşün bir şey demem...ama neyin kafası vs, lafları biraz ergen ağzı olmuş.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Viop - XXVI

Merkez Bankasi ağırlıklı ortalama fonlama faizi %12,52

Repo %13,25

Merkez Bankasi politika faizi %10,25

Faizi burada tutması mantıksız olur zaten durum yukarıda belli , bunun cezasını önceden çektik bu yüzden merkez Bankasi politika faizi en kötü 12,50’ye yükseltmeli.. %12,75 - 13 ideal lakin enflasyona bakıp 12,50 yapabilir ..CDS’de 500’ün altına geldi piyasa faiz arttırımından emin bir halde bu yüzden faiz arttırmamaya pek ihtimal vermiyorum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    300’lük bir artış takipteki kredi vsleri nasıl etkiler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ekonomi yap boz a dönmüş...iyice raydan çıkar işler...eğer böyle bir artış gelirse, arkası da gelir...krediler bıçak gibi kesilir...büyük saçmalık olur sonuçta.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Merkez Bankasi ağırlıklı ortalama fonlama faizi %12,52

Repo %13,25

Merkez Bankasi politika faizi %10,25

Faizi burada tutması mantıksız olur zaten durum yukarıda belli , bunun cezasını önceden çektik bu yüzden merkez Bankasi politika faizi en kötü 12,50’ye yükseltmeli.. %12,75 - 13 ideal lakin enflasyona bakıp 12,50 yapabilir ..CDS’de 500’ün altına geldi piyasa faiz arttırımından emin bir halde bu yüzden faiz arttırmamaya pek ihtimal vermiyorum
    Bu kadar zaman geriden devam etmisken simdi pandemi devam ediyorken aklimiz basimiza geliyorsa yazik.
    Simdi para lazim daralma olmamali. Hadi 100 tamam.

5. KAP ISCTR sayfasında iştirakler güncellenmiş İş Bankası'nın SISE payı %49.61 gözüküyor. Birleşme öncesi açıklamalardan %51 altına inmeyeceğiz diye anlamıştım.

KAP SISE sayfasında ise İş Bankasının ortaklık payı %50,99 gözüküyor.

https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...is-bankasi-a-s
    https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...abrikalari-a-s
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Faiz yükseleceği için sevinir hale geldik. Ancak borsa için basit temelde faiz artışı olumsuz olmalıydı. Zaten yabancı takası düşerken bistin yükselişi mevduat faizlerinin yerlere düşmesi neticesi ile olmuştu.
    Faiz yüzde 30da olsa yabancı borsaya gelmeyecektir çünkü bizim sorunumuz katma değer üretmeyen boş yaşayan milyonlara sahip olmamız.
    Faiz artışı doları frenleyecektir ancak BIST için xutumy deki köşe olduğunu sanan kitlenin dolandirilisinin tamamlanmasiyla; mevduat yatirimciligina geri dönüşleriyle bence operasyon tamamlanmış olacak ve xu100 130 bin civarı ile zirvesini tazeledikten sonra uzunca bir süre geriye basacak.

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. önemli soru şu; faiz enflasyondan düşük olduğu için yerliler deli gibi borsaya girmişti..
    asıl neden buydu..hatta altına dövize bile haraç koyduk, borsaya zorla soktuk yerlileri..
    büyük bankalar, hava yolları,tüpraş,petkim haricinde almadık bir tane kağıt bırakmadılar..şimdi ise faizde enflasyona yakın bir artış bekleniyor..
    bu şu anlama gelmez mi..yerli yatırımcıyı kullandık borsa işi bitti, çünkü borsalar dönüyor..
    peki bizim ekonominin veya borsanın yerliden başka sıcak sermayesi var mı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    önemli soru şu; faiz enflasyondan düşük olduğu için yerliler deli gibi borsaya girmişti..
    asıl neden buydu..hatta altına dövize bile haraç koyduk, borsaya zorla soktuk yerlileri..
    büyük bankalar, hava yolları,tüpraş,petkim haricinde almadık bir tane kağıt bırakmadılar..şimdi ise faizde enflasyona yakın bir artış bekleniyor..
    bu şu anlama gelmez mi..yerli yatırımcıyı kullandık borsa işi bitti, çünkü borsalar dönüyor..
    peki bizim ekonominin veya borsanın yerliden başka sıcak sermayesi var mı..
    Badem style in sonsuz para kaynağı olduğu sindoma tarafindan söyleniyor...
    Yerli bitti ise badem devam eder.
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

Sayfa 307/1000 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •