Originally Posted by
TÜRKOÐLU
geçen faiz artýþý hiç etkilemedi þeyi...fren falan tutmadý...arttýrým olduðu gün bir saldýlar aþaðý sonrasý malum...bana hiç mantýklý gelmiyor bu faiz artýþý olasýlýðý...yani normalde evet hiç deðilse enflasyon oranýnda faiz olmalý denir...iyi de rte faiz enflasyonun sebebi diyor...faiz arttýrmasý demek rte ye göre enflasyonu da yükseltiyoruz demektir...bu ne yaman çeliþki durumu ortaya çýkýyor...
ben þahsen artýþ olursa þaþýracaðým...bunlar daha evvelki baþkaný bunun için indirmedi mi koltuktan?
medyan beklenti 200 puan...300 puan bile çok konuþulur oldu...gerçi bu adamlar geçen artýþta da bir þey yapmaz demiþlerdi..þu aþamadan sonra yapmamasý felaket olur..dolar direkt 8 üstüne atar...gerçi 100 puan da yapsa, bir süre oyalanýp atar...ama zaman kazanmýþ oluruz en azýndan.
öte yandan, tutarlýlýk vsvs bunlar zaten þark kafalý siyasetçide pek de bulunan özellikler deðil...vatandaþ da ayný kafadan zaten, böyle baþa böyle tarak diyoruz bu yüzden.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri