Sayfa 30/36 İlkİlk ... 202829303132 ... SonSon
Arama sonucu : 283 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Dolar, Euro, Dxy, ve Diğer Para Birimleri Teknik Analizleri ve Yorumları

1.  Alıntı Originally Posted by BOOTES Yazıyı Oku
    Sizede...
    dolar ile ilgili yazdığınız yazıyı siz mi sildiniz ?
    Evet sildim, zaten ben grafik paylaşımı yapmıştım, üzerine birşeyler daha yazmak anlamsız geldiği icin, izleyip görmenin daha iyi bir tecrübe olacağını düşündüm.
    Cepten giriyorum ve sn sadeceizleyen arkadaşın grafiğini gördüm, çok mantıklı bir çizim

2. 6 aylık bilançoları iyileştirmek adına, invincible elin dolari 500 gunluk basit ho' ya indirebilecegini düşünerek tüm pozisyonumu koruyorum hisselerimde
    3.20 ye tekabül ediyor, oralara gelirse momentum' u tekrar kontrol ederiz yön konusunda

3.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    6 aylık bilançoları iyileştirmek adına, invincible elin dolari 500 gunluk basit ho' ya indirebilecegini düşünerek tüm pozisyonumu koruyorum hisselerimde
    3.20 ye tekabül ediyor, oralara gelirse momentum' u tekrar kontrol ederiz yön konusunda
    Teşekkürler.
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

4. Ben teşekkür ediyorum sn Bootes

5.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Ben teşekkür ediyorum sn Bootes
    sn fight clup xauusd altın ile ilgili yorumunuz nedir?
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

6. Direnc ustune aticak mi? Kalicak mî ?
    Atamazsa asagi gibi gibi, izliyoruz, net birsey soylemek icin cok erken

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Syn bootes ddolarda bu hafta 3,61 ile kisa vadeli (20~30 gun) tepe yapabilirmi? Sonra si kamanin ucuna kadar 3,46 lara gerileme olabilirmi?

8.  Alıntı Originally Posted by ebuhuzeyfe Yazıyı Oku
    Syn bootes ddolarda bu hafta 3,61 ile kisa vadeli (20~30 gun) tepe yapabilirmi? Sonra si kamanin ucuna kadar 3,46 lara gerileme olabilirmi?
    Sayın hocam bence 3.50 nin altını görmez gibi. Ben 3.50 lere yaklaştıkça param oldukça alıyorum. Gün bilemem fakat flama formasyonu varsa Doların 3.58 sonra 3.78 ve 3.87 lere gitmesi yakındır. Umarım yanılmam çünkü marj iyice daraldı. Ben alıp vadeli yapıyorum beklesin bakalım.

F3311 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

Sayfa 30/36 İlkİlk ... 202829303132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •