Sayfa 397/756 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon
Arama sonucu : 6045 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Her gün ayni hareket. 2 lira asagi 2 lira yukarı sanırım bir tarafa sert kıracak ama insallah yukari olur.
    Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by myucell Yazıyı Oku
    Her gün ayni hareket. 2 lira asagi 2 lira yukarı sanırım bir tarafa sert kıracak ama insallah yukari olur.
    Ytd
    Aynen, biraz aldığında rahatsız olup anında 5,ila 10 kademe aşağı basıyor,bunun anlamı açık aslında ne tarafa kıracağının işareti,bedelsizmi açıklar ne yapacak göreceğiz mal çok kıymetli aga, ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Aynen, biraz aldığında rahatsız olup anında 5,ila 10 kademe aşağı basıyor,bunun anlamı açık aslında ne tarafa kıracağının işareti,bedelsizmi açıklar ne yapacak göreceğiz mal çok kıymetli aga, ytd.
    Ayrıca diğer takımların bu sene bir nane yiyeceği yok açık yani,büyük bir aksilik olmazsa şampiyonun adı belli bana göre,hayırlısı bakalım.ytd.

TFF Başkanı Nihat Özdemir: Maalesef şu ana kadar beIN Sports ile anlaşmaya varamadık.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Nihat Özdemir: beIN Sports'un TFF ile yapmış olduğu sözleşmenin tüm maddelerine uymasını bekliyoruz. Bununla ilgili ihtarnameyi de TFF göndermiştir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Ptesi maçın ardından 39'lardan o kadar temiz o kadar temiz geçirmişler ki millete düşmek için çırpınıyor..
    Haliyle spekler de bu git gellerde servetlerine servet koyuyor.
    Katıksız mal vermişler ptesi günü ve şimdi o malları düşürmek için her kademeye satış veriyorlar.
    zor alır verdiği mali bu saatten sonra , ben bı gir çık daha yaptım kağıda , bakıp göreceğiz ne olacak..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

sür tavana kadar sür..
    haydi..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

8.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    sür tavana kadar sür..
    haydi..
    Sabırlı olalım dostum yavaş yavaş 5.6 ay sabır Şampiyonluk aşkına ytd.

Sayfa 397/756 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •