Sayfa 401/1000 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,201 - 3,208 arası.

Konu: Viop - XXVI

KOBİ olarak söylüyorum işimiz çok zor. Hükümet ne vergi ne stopaj almayı kesmiyor. İşçi sigorta primlerini almamayı geçtim ötelemiyor bile.

Marttan bu yana ciromuz sıfır. 4 çalışma arkadaşımla çok zor görüşme gerçekleştirdim ve karşılıklı anlaşarak iş feshi yaptık.

Mal sahibi bile kiranın yarısını alırken hükümet stopaj almaya devam ediyor. Ofisi tasfiye ettim sanal ofis kiraladım. Adres değişikliği için 2200 TL para bayıldım yine devlete. Basit bir adres değişikliği...

İşler düzelecek gibi görünmüyor. Ucuza kredi dağıttı evet ama şimdi geri ödemeler başlıyor. O para zaten buhar oldu. İşveren cepten yemeye devam ediyor.

Dünya malı götüren yandaşların vergileri silinirken KOBİ'lere ve vatandaşın sırtına yüklenilmeye devam ediliyor.

Destek istemiyorum abi, ne için ödendiği bilinmeyen bir sürü defter, stopaj, aidatı alma yahu, işçi primlerini alma.

Şunu bile sağlayamayan bir devlet yönetimi artık gitmeli. Cebimdeki birikmişimi yandaşa hibe etmek istemiyorum!
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

abd nin bademlere yaptırım uygulayacağına inanan varsa tası tarağı toplasın borsa viop işlerini bıraksın gitsin limon satsın pazarda..
    ahahahaha
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Corona virüsü ısıtarak öldüren yüz maskesi
    ABD’de yer alan Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nden (MIT) bilim insanları elektrikle çalışan bir yüz maskesi üretti. Kullanıcılarının sıcaklığı hissetmemesi için yalıtkan bir maddeyle kaplanan maskede bulunan bakır levha 90 dereceye kadar ısınarak havadaki yeni tip corona virüsü (Covid-19) öldürüyor.

https://www.ntv.com.tr/teknoloji/mit...nEOS9ovmSO0Hiw
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Kartaymaz Yazıyı Oku

Sn.Cem OKULLU borsa duayenidir.
    Tukaş şirketini Oyaktan satın almıştır.
    Büyük,,,büsbüyük borsa yatırımcısıdır.

YTD

YTD

Alıntı Originally Posted by hakansahin Yazıyı Oku
    Buyuk guvenilir rapor diyor.Abd gerginliginden dolayi olma ihtimali var.Rahip olayindan da benzeri oldu

Olay: Türkiye'deki ABD Misyonu, İstanbul'daki ABD Başkonsolosluğu ve potansiyel olarak Türkiye'deki diğer yerler dahil olmak üzere İstanbul'daki ABD vatandaşlarına ve yabancı uyruklulara yönelik potansiyel terör saldırıları ve adam kaçırma olaylarına ilişkin güvenilir raporlar aldı. ABD vatandaşlarının, büyük ofis binaları veya alışveriş merkezleri dahil olmak üzere Amerikalıların veya yabancıların toplanabileceği yerlerde daha dikkatli olmaları tavsiye edilir.

Türkiye tesislerindeki ABD Misyonundaki tüm Amerikan Vatandaşı ve vize hizmetleri (ABD Büyükelçiliği-Ankara, ABD Başkonsolosluğu-İstanbul, ABD Konsolosluğu-Adana ve ABD Konsolosluğu-İzmir dahil) geçici olarak askıya alınacaktır. Randevuları planlanan bireyler, randevularının nasıl yeniden planlanacağına dair talimatlarla birlikte e-posta ile bilgilendirilecektir.

Yapılacak İşlemler:
    Dikkatli olun ve tetikte olun.
    Kalabalıktan kaçının.
    Düşük profilinizi koruyun.
    Çevrenizden haberdar olmak.
    Yabancıların uğrak yerlerinde tetikte olun.
    Güncellemeler için yerel medyayı izleyin
    s 400 muahbbetinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum zamanlaması greçekten manidar mahsus yapıyor i.neler başvuruları internet ortamında alma imkanlarıda var zaten elçiliğe girmek istesen 40 tane kapı geçmen gerekiyor teröristlerin yapacağı tek şey en dış kapıdaki danışmanın önünde patlamaktan öteye geçmez bahane ile gözdağı vermeye başaldıalr peşi ne gelecek bakalım
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    KOBİ olarak söylüyorum işimiz çok zor. Hükümet ne vergi ne stopaj almayı kesmiyor. İşçi sigorta primlerini almamayı geçtim ötelemiyor bile.

Marttan bu yana ciromuz sıfır. 4 çalışma arkadaşımla çok zor görüşme gerçekleştirdim ve karşılıklı anlaşarak iş feshi yaptık.

Mal sahibi bile kiranın yarısını alırken hükümet stopaj almaya devam ediyor. Ofisi tasfiye ettim sanal ofis kiraladım. Adres değişikliği için 2200 TL para bayıldım yine devlete. Basit bir adres değişikliği...

İşler düzelecek gibi görünmüyor. Ucuza kredi dağıttı evet ama şimdi geri ödemeler başlıyor. O para zaten buhar oldu. İşveren cepten yemeye devam ediyor.

Dünya malı götüren yandaşların vergileri silinirken KOBİ'lere ve vatandaşın sırtına yüklenilmeye devam ediliyor.

Destek istemiyorum abi, ne için ödendiği bilinmeyen bir sürü defter, stopaj, aidatı alma yahu, işçi primlerini alma.

Şunu bile sağlayamayan bir devlet yönetimi artık gitmeli. Cebimdeki birikmişimi yandaşa hibe etmek istemiyorum!
    +++++++++++++
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

ahan reis corona için yeni tedbirler dedi
    bir halt olacağı yok.

İlla BilekRak'ı alıma geçirtecek, ka$ınıyo yine.. )

Sayfa 401/1000 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •