Sayfa 389/1001 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

Sayın Dr webster, önce teşekkürler değerli görüşleriniz için. Aft yay ve içerde tte devam diyorsunuz . Dolar sabit diyorsun ya; Bir sorum var biden kazanırsa yaptırımlar artar ve ABD bize sırtını dönerse soğan daha fazla artar mı ?
    İlaveten böyle bir durum olursa bizim BİST ne olur

2. ağzınıza sağlık teşekkür ederim büyük ustad

3.  Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku

Yüca rabbim oynak beyimi kürsüden konuşsun diye yaratmış yeeeeeaaa

@myfinans üstat sıra sende.
    Virüs tehididin arttığını Sağlık Bakanı ifade etmiş,
    ABD seçimi öncesindeki son hafta
    ABD teşvik paketinden haber yok.
    Ben haftaya yataya yakın aşağı gideriz derim.
    Dolar ise buralarda takılır.

Ben hisse fonlarına takviye yaparım diye düşünüyorum
    Ama yarın ne haber geleceği de belirsiz
    Herşey kumara dönmüş vaziyette.

4.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Sayın Dr webster, önce teşekkürler değerli görüşleriniz için. Aft yay ve içerde tte devam diyorsunuz . Dolar sabit diyorsun ya; Bir sorum var biden kazanırsa yaptırımlar artar ve ABD bize sırtını dönerse soğan daha fazla artar mı ?
    İlaveten böyle bir durum olursa bizim BİST ne olur
    Üstadım haddim olmayarak kendi bakış acimi sunmak istiyorum, dolari zapt edemeyeceklerini bildikleri için kontrollü bir şekilde yükseltmeye devam edeceklerine inanıyorum. Çünkü dolar düşürecek hiçbir hamle görmüyorum. Öyle de bir dertleri yok gibi görünüyor. Bunu da rekabetçi kur salatasiyla yedirmeye çalışıyorlar. Ne dedi adam? "yurt dışına tatile gidemiyorum, BMW alamiyorum... ya vatandaşın böyle bir derdi yok yaa" dedi.

böyle küçük küçük adeta vatandasa hissettirmeden biden ile birlikte sene sonunda 8.80 bantlarina geleceğimize inanıyorum. daha sonra daha da yükseleceğine inanıyorum. Doların 3 TL den 8 tl olması ile 8 tl den 11-13 tl olması takdir edersiniz ki aynı sey değil. Bu da yeni bir savunma mekanizması olacak.

Ya bu millet 2 TL den 8e çıkan dolara dayandı. 4 kat artisa dayandı bu millet , 1.4 kat 1.6 kat artış nedir ki diyeceklerdir...

5. Bu arada bir İdlip sorunu vardı ne oldu ona.
    O sorun yüzünden ne düşüş yaşamıştık zamanında.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Şeyhim kötüye değil, en yağlı ballı, salağına da gitse.
    Kimse dükkanlarıda kapattırmaz, sokak yasağıda koymaz.
    O iş bitti.
    bist, 3 kasım sonrası, nasıl bir salınım ve rezonans geçirirse onun artçıları ne derse o yapılır.
    Biraz daha açayım.
    Bist istediği haberi seçer köpürtür kullanır.
    dünya savaşıda çıksa bu bist onu bile görmez.
    Son söz:
    ARADIĞINI BİLMİYEN BULDUĞUNU ALAMAZ.

7.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Şeyhim kötüye değil, en yağlı ballı, salağına da gitse.
    Kimse dükkanlarıda kapattırmaz, sokak yasağıda koymaz.
    O iş bitti.
    bist, 3 kasım sonrası, nasıl bir salınım ve rezonans geçirirse onun artçıları ne derse o yapılır.
    Biraz daha açayım.
    Bist istediği haberi seçer köpürtür kullanır.
    dünya savaşıda çıksa bu bist onu bile görmez.
    Son söz:
    ARADIĞINI BİLMİYEN BULDUĞUNU ALAMAZ.
    Haklısınız yasak falan zor bundan sonra
    Ama kara kışta virüs patlama yaparsa çok sıkıntı çıkartacak.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Haklısınız yasak falan zor bundan sonra
    Ama kara kışta virüs patlama yaparsa çok sıkıntı çıkartacak.
    Şahsi fikrimdir. Cahilliğime de verebilirsiniz. Patlama oldu. Yeni bir patlama olmayacak.
    Hastanelerin ful dolup, hastaların yer bulamaması patlama değil sonuç. Öngörülebilirlilik var ortada. Yapılan herşeye dikkat ederseniz, hepsi söz le yapılıyor. Fiziki yapılmayışının nedeni ise , gündem başka bir yere evriliyor. Bazen korona esas oğlan oluyor. Bazen soğan esas kız oluyor. Birileri bu tabloyu beğenmiyor. hak ortaya idlip oturuyor. Arkasında "İT GOVAN" sihalar çıkıyor.
    Aslında toplumun içinde hepimiz dahil alzaheimer durumundayız. Baskılı alzaheimer desek daha doğru olur. Bazen işler o kadar arka arkaya geliyor ki, beynin verdiği komut ile organların yapmak istedikleri aynı olmuyor.
    Gençlikte pantolonun fermuarını yukarı çekmeyi unuturduk. Herhalde iyice ihtiyarlayınca açmayı unutacağız böyle giderse.

Sayfa 389/1001 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •