Sayfa 462/1000 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Viop - XXVI

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Nato üyesi değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sorun burada zaten biz nato üyeşiyiz ve natonun kuruluş amacı rusya ile savaş halinde nato üyelerinin birbirini koruması ama natonun karşısındaki güçten biz silah alıyoruz.
    bir halt olacağı yok.

Durmak yok, saltanata devam, fakirleşmeye devam. [emoji35][emoji35][emoji35]

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sorun burada zaten biz nato üyeşiyiz ve natonun kuruluş amacı rusya ile savaş halinde nato üyelerinin birbirini koruması ama natonun karşısındaki güçten biz silah alıyoruz.
    Büyük resmi göremediğim için s-400 konusunu çözemiyorum.
    Ruslara karşı işe yaramaz. Batı komşuları zaten ab üyesi onlardada işe yaramaz.
    Doğu komşularına karşı zaten nato var. Nato silahlarına milyarlar yatırmışsın bu saaten sonra değişmez.

O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Muhalefetin iktidara yürümesi için tek şart var: Canan Kaftancıoğlu ve Sezgin Tanrıkulu gibi ucube tipleri kadrosuna katan beceriksiz Kılıçdaroğlundan kurtulup yerine iş yapabilecek aklı başında bir lider seçmektir.

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Büyük resmi göremediğim için s-400 konusunu çözemiyorum.
    Ruslara karşı işe yaramaz. Batı komşuları zaten ab üyesi onlardada işe yaramaz.
    Doğu komşularına karşı zaten nato var. Nato silahlarına milyarlar yatırmışsın bu saaten sonra değişmez.

Büyük resim kursundan zamanında hep kaytardık,sonuçları bunlar oldu.. benimde göremediğim daha doğrusu çözemediğim bir büyük resim problemi var;şimdi biz 2 milyon doz grip aşısını zor buluyoruz ama yılbaşında Çin den 5+5 milyon corona aşısı alıyoruz,3 fazı bitmeden hemde,benim göremediğim resim,Çinliler bizi çok mu seviyor yoksa bizimkiler bizde adam çok deneyelim burada bir şey olmaz kafasında mı?

Ağır hasta sayısındaki artış korkutucu rakamlara gidiyor. Hergün 70 kişi ölmesine rağmen ağır hasta sayısı hergün bir önceki günün üstüne koyarak gidiyor. Ayruca iyileşen sayısı hergün vaka sayısının çok altında kalıyor. Saatli bomba olmak üzere corona
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Büyük resim kursundan zamanında hep kaytardık,sonuçları bunlar oldu.. benimde göremediğim daha doğrusu çözemediğim bir büyük resim problemi var;şimdi biz 2 milyon doz grip aşısını zor buluyoruz ama yılbaşında Çin den 5+5 milyon corona aşısı alıyoruz,3 fazı bitmeden hemde,benim göremediğim resim,Çinliler bizi çok mu seviyor yoksa bizimkiler bizde adam çok deneyelim burada bir şey olmaz kafasında mı?
    Adamlardan telefon alınca iyi, aşı alınca kötü aşın bunları artık

hükümetler insanlara ümit aşılamak istiyorlar görünen noel hediyesi veya rallisi olarak dünya genelinde aşılama başlar.

Amerika’da Ulusal Sağlık Enstitüsü Bulaşıcı Hastalıklar Merkezi’nin başındaki isim Doktor Anthony Fauci, Corona aşısının güvenli ve etkili olup olmadığının Aralık ayının ilk günlerinde netleşeceğini söyledi.

https://www.amerikaninsesi.com/a/fau...r/5634844.html

Ulusal Sağlık Sistemi'nin corona virüsü aşısı belgelerine ulaşan İngiliz basını muhtemel takvimi kamuoyuna duyurdu. Buna göre İngiltere'de önümüzdeki ay beş aşı merkezinin faaliyete geçirileceği ve günde on binlerce kişiye aşı yapılacağı belirtiliyor.

https://www.google.com.tr/amp/s/www....r-6072279/amp/

O egeli ben değilim

8.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Vay be! Gerçekten de 5 milyon aşı hikayesine inan biri varmış!

Sayfa 462/1000 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •