Durmak yok, saltanata devam, fakirleşmeye devam. [emoji35][emoji35][emoji35]
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Büyük resmi göremediğim için s-400 konusunu çözemiyorum.
Ruslara karşı işe yaramaz. Batı komşuları zaten ab üyesi onlardada işe yaramaz.
Doğu komşularına karşı zaten nato var. Nato silahlarına milyarlar yatırmışsın bu saaten sonra değişmez.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Muhalefetin iktidara yürümesi için tek şart var: Canan Kaftancıoğlu ve Sezgin Tanrıkulu gibi ucube tipleri kadrosuna katan beceriksiz Kılıçdaroğlundan kurtulup yerine iş yapabilecek aklı başında bir lider seçmektir.
Büyük resim kursundan zamanında hep kaytardık,sonuçları bunlar oldu..benimde göremediğim daha doğrusu çözemediğim bir büyük resim problemi var;şimdi biz 2 milyon doz grip aşısını zor buluyoruz ama yılbaşında Çin den 5+5 milyon corona aşısı alıyoruz,3 fazı bitmeden hemde,benim göremediğim resim,Çinliler bizi çok mu seviyor yoksa bizimkiler bizde adam çok deneyelim burada bir şey olmaz kafasında mı?
Ağır hasta sayısındaki artış korkutucu rakamlara gidiyor. Hergün 70 kişi ölmesine rağmen ağır hasta sayısı hergün bir önceki günün üstüne koyarak gidiyor. Ayruca iyileşen sayısı hergün vaka sayısının çok altında kalıyor. Saatli bomba olmak üzere corona
bir halt olacağı yok.
Adamlardan telefon alınca iyi, aşı alınca kötü aşın bunları artık![]()
hükümetler insanlara ümit aşılamak istiyorlar görünen noel hediyesi veya rallisi olarak dünya genelinde aşılama başlar.
Amerika’da Ulusal Sağlık Enstitüsü Bulaşıcı Hastalıklar Merkezi’nin başındaki isim Doktor Anthony Fauci, Corona aşısının güvenli ve etkili olup olmadığının Aralık ayının ilk günlerinde netleşeceğini söyledi.
https://www.amerikaninsesi.com/a/fau...r/5634844.html
Ulusal Sağlık Sistemi'nin corona virüsü aşısı belgelerine ulaşan İngiliz basını muhtemel takvimi kamuoyuna duyurdu. Buna göre İngiltere'de önümüzdeki ay beş aşı merkezinin faaliyete geçirileceği ve günde on binlerce kişiye aşı yapılacağı belirtiliyor.
https://www.google.com.tr/amp/s/www....r-6072279/amp/
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yer İmleri