Originally Posted by COLOR qnb takasında olmayan 40 bın lotu sattı acaba mal kımındı aynen cumada sattı patron malmı cıkıyor acaba yukseldı dıye
Cumada qnb satmıstı yarının takaslarından anlarız Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanırım İş Yatırımın alması iyi gibi
Originally Posted by pmngr Cozuldu gene alip kitlediler..tavanda 36k lot..islem hacmi 117675 lot..qnb en buyuk satici 47k lot..patronun mali mi acaba bu? Sent from my iPhone using Tapatalk Sanmam cumada sattı ama kapa haber düşmedi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaddafidir.
Originally Posted by Muzehir Sanmam cumada sattı ama kapa haber düşmedi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Aynı gün mü bildirmek zorunda patron olsa? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Hachiko Aynı gün mü bildirmek zorunda patron olsa? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Benim bildiğim o gün yada sonraki gün seans başlamadan bildirmesi gerekiyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by kubilayhan23 Dolar'ın ve hafta sonu denilenlerin hiçmi kabahati yok endeks de Dolar'a 1,80 den beri ben bakıyorum iktidarda bakıyor. Yüksek İlkokul mezunu benim bile en az 10 tane yapacağım çözüm yolu var. Geçmişte 8 yıl öncede yapılabilirdi. YTD. olmamı, bence tek suçlu dolar ve tabi sebepleri. bence bu endeks düşüyorsada sırf günlerce aylarca geçilemeyen 8 geçildi diye düşüyor yoksa borsa yine böyle düşmezdi tabi arkada olanları gündem dışı tutuyorum.
Forum Rules
Yer İmleri