Originally Posted by regal1 yoğurdu kendi mayasından devam ediyoruz. epeydir kefire ara vermiştik. bu seferde buradan deneyelim. teşekkürler link için. Yoğurt için kombiotik olanını tavsiye ederim. Bağırsaklara müthiş iyi geliyor.
Originally Posted by myfinans Yoğurt için kombiotik olanını tavsiye ederim. Bağırsaklara müthiş iyi geliyor. Ozaman şunu sorayım. Bu maya ile yoğurt yaptıktan sonra. yaptığımız yeni yoğurttan maya alıp devam edebiliyormuyuz.
Originally Posted by regal1 Ozaman şunu sorayım. Bu maya ile yoğurt yaptıktan sonra. yaptığımız yeni yoğurttan maya alıp devam edebiliyormuyuz. Evet sonsuza kadar devam edebiliyorsunuz ama 6-7 mayadan sonra yeni bir paket eklemek daha canlı tutuyor mayayı.
Originally Posted by myfinans Evet sonsuza kadar devam edebiliyorsunuz ama 6-7 mayadan sonra yeni bir paket eklemek daha canlı tutuyor mayayı. 2 hafta sonra raporunu veririm. Teşekkürler.
Originally Posted by regal1 2 hafta sonra raporunu veririm. Teşekkürler. Afiyet olsun. Doları 5,80 görmeye başlayacaksınız , sakın şaşırmayın.
Originally Posted by myfinans Afiyet olsun. Doları 5,80 görmeye başlayacaksınız , sakın şaşırmayın.
Originally Posted by myfinans Afiyet olsun. Doları 5,80 görmeye başlayacaksınız , sakın şaşırmayın. herhalde kımız içersek te dört doksan falan göreceğiz.
Originally Posted by regal1 herhalde kımız içersek te dört doksan falan göreceğiz. Kımızı kısrak sütünden yapar da biraz fazla bekletirseniz alkol oluşuyor içinde O zaman 4,90'da mümkün oluyor. Ama inek sütünün yapısı farklı alkol oluşumu yok ona.
Forum Rules
Yer İmleri