Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8007 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    yoğurdu kendi mayasından devam ediyoruz.
    epeydir kefire ara vermiştik.
    bu seferde buradan deneyelim.
    teşekkürler link için.
    Yoğurt için kombiotik olanını tavsiye ederim.
    Bağırsaklara müthiş iyi geliyor.

  2. #2
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yoğurt için kombiotik olanını tavsiye ederim.
    Bağırsaklara müthiş iyi geliyor.
    Ozaman şunu sorayım.
    Bu maya ile yoğurt yaptıktan sonra.
    yaptığımız yeni yoğurttan maya alıp devam edebiliyormuyuz.

  3.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Ozaman şunu sorayım.
    Bu maya ile yoğurt yaptıktan sonra.
    yaptığımız yeni yoğurttan maya alıp devam edebiliyormuyuz.
    Evet sonsuza kadar devam edebiliyorsunuz ama 6-7 mayadan sonra yeni bir paket eklemek daha canlı tutuyor mayayı.

  4. #4
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Evet sonsuza kadar devam edebiliyorsunuz ama 6-7 mayadan sonra yeni bir paket eklemek daha canlı tutuyor mayayı.
    2 hafta sonra raporunu veririm.
    Teşekkürler.

  5.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    2 hafta sonra raporunu veririm.
    Teşekkürler.
    Afiyet olsun.
    Doları 5,80 görmeye başlayacaksınız , sakın şaşırmayın.

  6. #6
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Afiyet olsun.
    Doları 5,80 görmeye başlayacaksınız , sakın şaşırmayın.

  7. #7
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Afiyet olsun.
    Doları 5,80 görmeye başlayacaksınız , sakın şaşırmayın.
    herhalde kımız içersek te dört doksan falan göreceğiz.

  8.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    herhalde kımız içersek te dört doksan falan göreceğiz.
    Kımızı kısrak sütünden yapar da biraz fazla bekletirseniz alkol oluşuyor içinde
    O zaman 4,90'da mümkün oluyor.
    Ama inek sütünün yapısı farklı alkol oluşumu yok ona.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •