Arama sonucu : 8007 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    2 hafta sonra raporunu veririm.
    Teşekkürler.
    Afiyet olsun.
    Doları 5,80 görmeye başlayacaksınız , sakın şaşırmayın.

  2. #2
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Afiyet olsun.
    Doları 5,80 görmeye başlayacaksınız , sakın şaşırmayın.

  3. #3
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Afiyet olsun.
    Doları 5,80 görmeye başlayacaksınız , sakın şaşırmayın.
    herhalde kımız içersek te dört doksan falan göreceğiz.

  4.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    herhalde kımız içersek te dört doksan falan göreceğiz.
    Kımızı kısrak sütünden yapar da biraz fazla bekletirseniz alkol oluşuyor içinde
    O zaman 4,90'da mümkün oluyor.
    Ama inek sütünün yapısı farklı alkol oluşumu yok ona.

  5. #5
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Kımızı kısrak sütünden yapar da biraz fazla bekletirseniz alkol oluşuyor içinde
    O zaman 4,90'da mümkün oluyor.
    Ama inek sütünün yapısı farklı alkol oluşumu yok ona.
    ağzı kesik su damacanası ile her sene hem elma hemde üzüm sirkemi yapıyorum da.
    elma bulmak çok zor.
    kurtlu ya da kimyasal görmemiş elma zor bulunuyor.
    geçen seneki keskin olmadı.
    eğer bir ay içinde 18 derece alkolu bulamazsan sirke oluşmuyor.
    mayalama, fermentasyon işleri keyifli ama, malzeme organik olmayınca heves kursakta kalıyor bazı zamanlarda.

  6.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    ağzı kesik su damacanası ile her sene hem elma hemde üzüm sirkemi yapıyorum da.
    elma bulmak çok zor.
    kurtlu ya da kimyasal görmemiş elma zor bulunuyor.
    geçen seneki keskin olmadı.
    eğer bir ay içinde 18 derece alkolu bulamazsan sirke oluşmuyor.
    mayalama, fermentasyon işleri keyifli ama, malzeme organik olmayınca heves kursakta kalıyor bazı zamanlarda.
    Bende yaptım iki çeşit elmadan
    Sirke anası mayalanmayı sağlayan bakterinin şekeri yemesiyle oluşuyor.

    Biri tatlıydı onda şeker fazla olduğundan mayalanma iyi oldu.İki parmak kalınlığında sirke anası oluştu.

    İkincisi ekşi elmaydı, şeker oranı az olduğu için mayanlanmakta zorlandı.

    Ama dediğiniz gibi zevkli işler.
    Gelişimi görmek güzel oluyor.

  7. #7
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bende yaptım iki çeşit elmadan
    Sirke anası mayalanmayı sağlayan bakterinin şekeri yemesiyle oluşuyor.

    Biri tatlıydı onda şeker fazla olduğundan mayalanma iyi oldu.İki parmak kalınlığında sirke anası oluştu.

    İkincisi ekşi elmaydı, şeker oranı az olduğu için mayanlanmakta zorlandı.

    Ama dediğiniz gibi zevkli işler.
    Gelişimi görmek güzel oluyor.
    elma elma olmayınca sirke anasıda bir şey yapamıyor.
    her sene anayı dondurucda bekletirim. ekşi elma olmuyor zaten. tatlı olmalı alkol ekşide oluşmuyor

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •