Sayfa 136/948 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. borsada ilk kez bir kağida içim ısındı.inşallah güzel yerlere gelicektir

2.  Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
    kağıt kitlendi kaldı

Kağıt kilitlendi kaldı. Ralli başlayacakmış gibi bir durum var.

AL veya SAT tavsiyesi değildir.

3. DRC78 sizin amacınız ne anlamadım yok 3 ay sonra gelir yok uzar yok bit yeniği var hep olumsuzluk ha birde yav ben tahtayı deerinlikten canlı izledim nasıl 20 bin lot 2.90 yazdın gitmedi o gün adamlar 3 e kadar çizdi saldı sen sallıyon 2.90 gitmedi diye amacın ne senin millleti kaçırmak mı ben güveniyorum eğer sen güvenmiyorsan yak-llah başka yere ytd

4.  Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    Günün başlayan ilk saatlerinde,Suriye'de,Doğu ve Güney doğu Anadolu'da vatan için çalışan güvenlik kuvvetlerimizin Allah yardımcısı olsun..
    İstanbul'un Fatih ve fetih ordusu tarafından "FETHİNİN 564 YILI"kutlu olsun..
    Sonrasında ekonomik gündem gelişmesi ve endeks ile bir fikrim yok,önemi de yok..
    Akşam "İÇERERDE" "İSİMSİZLER",SÖZ" DİZİLERİ..
    GS-ALANYA 3 lük müsabakası..
    TFF 1 lig..Eskişehir-Giresun,Bolusupor-Göztepe yarı final müsabakaları var ..
    Rahat rahat keyfini çıkartın..
     Alıntı Originally Posted by eğitimci Yazıyı Oku
    DRC78 sizin amacınız ne anlamadım yok 3 ay sonra gelir yok uzar yok bit yeniği var hep olumsuzluk ha birde yav ben tahtayı deerinlikten canlı izledim nasıl 20 bin lot 2.90 yazdın gitmedi o gün adamlar 3 e kadar çizdi saldı sen sallıyon 2.90 gitmedi diye amacın ne senin millleti kaçırmak mı ben güveniyorum eğer sen güvenmiyorsan yak-llah başka yere ytd
    Sn.eğitimci, sizin drc78 için düşündükleriniz benimde aklıma gelmedi değil. Ben de bir art niyet sezinliyorum, hep olumsuzluk,inanmiyorsan bekleme arkadaş, seni zorla tutan yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Vegas3 Yazıyı Oku
    Sn.eğitimci, sizin drc78 için düşündükleriniz benimde aklıma gelmedi değil. Ben de bir art niyet sezinliyorum, hep olumsuzluk,inanmiyorsan bekleme arkadaş, seni zorla tutan yok.
    Ben olumsuz yazmıyorum sadece onayın biraz geçikebileceğini yazdım birde bukadar beklentili kağıdın hala buralarda durması da kafamda soru işareti oldu burası özgür bir sayfa herkes istediğini yazar ha istersen pazartesi ye sana 2,90 dan 20 k lot virman yapayım uyarsa belki yanılıyor olabilirim ki hala biraz daha salabileceğini düşünüyorum asla ytd dir

6. drc78 sapla samanı karıştırma bana şunu cevapla 20 bin lot 2.90 emir veriyorsun satılmadığı belirtiyorsun ben derinlikten izliyorum kağıt 3.00 görüyor senin lotlar gitmiyor buna açıklaman varsa helal olsun buyrun bekliyorum

7.  Alıntı Originally Posted by eğitimci Yazıyı Oku
    drc78 sapla samanı karıştırma bana şunu cevapla 20 bin lot 2.90 emir veriyorsun satılmadığı belirtiyorsun ben derinlikten izliyorum kağıt 3.00 görüyor senin lotlar gitmiyor buna açıklaman varsa helal olsun buyrun bekliyorum
    İşte olduğum için erken saatlerde talimat veremedim tebde ilkez net dışında talimat vermek zorunda kaldım ulaşmamda zor oldu portföy yöneticime talimat verdiğimde ise 2,90 altına düşmüştü almadılar 2,90 dan valla bekledim alınmadı anlayacağan..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,010
    Daha düşecek diyenler 2.6-2.7 arası satsın alsın 2.1 den.. Laf değil icraat görelim...ben şahsen düşeceğine inansam full satarım.. Satmayıp düşecek diyip insanları yanıltıp vebal almanın hiçbir parada karsılığı yok

Sayfa 136/948 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •