borsada ilk kez bir kağida içim ısındı.inşallah güzel yerlere gelicektir
borsada ilk kez bir kağida içim ısındı.inşallah güzel yerlere gelicektir
DRC78 sizin amacınız ne anlamadım yok 3 ay sonra gelir yok uzar yok bit yeniği var hep olumsuzluk ha birde yav ben tahtayı deerinlikten canlı izledim nasıl 20 bin lot 2.90 yazdın gitmedi o gün adamlar 3 e kadar çizdi saldı sen sallıyon 2.90 gitmedi diye amacın ne senin millleti kaçırmak mı ben güveniyorum eğer sen güvenmiyorsan yak-llah başka yere ytd
Ben olumsuz yazmıyorum sadece onayın biraz geçikebileceğini yazdım birde bukadar beklentili kağıdın hala buralarda durması da kafamda soru işareti oldu burası özgür bir sayfa herkes istediğini yazar ha istersen pazartesi ye sana 2,90 dan 20 k lot virman yapayım uyarsa belki yanılıyor olabilirim ki hala biraz daha salabileceğini düşünüyorum asla ytd dir
drc78 sapla samanı karıştırma bana şunu cevapla 20 bin lot 2.90 emir veriyorsun satılmadığı belirtiyorsun ben derinlikten izliyorum kağıt 3.00 görüyor senin lotlar gitmiyor buna açıklaman varsa helal olsun buyrun bekliyorum
Daha düşecek diyenler 2.6-2.7 arası satsın alsın 2.1 den.. Laf değil icraat görelim...ben şahsen düşeceğine inansam full satarım.. Satmayıp düşecek diyip insanları yanıltıp vebal almanın hiçbir parada karsılığı yok
Yer İmleri