Sayfa 541/1000 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: Viop - XXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    üretilen malların çoğunun ham maddesi yurtdışından geliyor...yani dolarla veya eur ile alınıyor...zaten bunu içerideki fiyatlardan anlıyoruz sürekli artış var...hal böyleyken üretimi yapanlar bu ham maddeyi nasıl alacak, nasıl üretecekte cari açığı kapatacak...izliyoruz ilgiyle...

cari açığa bir nebze TURİZM fayda edebilirdi o da olmadı malum bu sene...

iyimser olduğum tek şey doların son çıkış dalgası içinde olma ihtimali yani tarihi ölçekte 5. dalga...ama bunun nerede sonlanacağını kimse bilemez...şahsen şuradan döner şu aralıktan döner diyemiyorum...yer çekimsiz bölgede gidiyor...belki yarın paldır küldür döner belki 1 ay sonra belki 1 yıl...

JP MORGAN EW sayımı ile yayınladığı analizde nasıl patladı gördük...EW de bana göre en zor dalgayı (5. dalga) tahmin edip kahraman olmaya çalıştılar...

Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Cari açığın dengelenebilmesi için kasıtlı yapıyorlar diye düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Yasemini hatırlarsınız, hani şu kozaa nın 1.5 senede 100 olacağını, Lübnan'ın bize bağlanmak istediğini yazan, açığa satışa karşı olan, hükümeti eleştirenlere çok kızan ama AKP'li olmadığını 4 farklı partiye oy attığını yazan arkadaş. [emoji16]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    hheeee şu kolpacı tamam...

bişey daha unutmuşsun altın 20,000 dolar olacaktı...

10 yıldır forumdayım ara sıra gelir sonra kaybolurlar...

benim gibi yaş 40 üstü olanlar bilir eskiden beyaz showda tiplemeler olurdu...

böyle koltugunun altında gazeteyle gezen bir tip vardı herşeyi o bilir herşeyi bişeye bağlardı...

dön dön dön derdi o aklıma geldi nedense...

aha videosunuda koyayım...

30 sn den sonra çıkıyor aynı yaseminin kafası değil mi?

https://www.youtube.com/watch?v=Cmq6...nnel=bahacezir

3. kacıncı dalgadır onu bılmem de, yonetıcı kadro gıtmeden bıtmez bu dalga....
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Fransız üretim marka ve ürünlere şahsen boykotu destekliyorum.

Peki Hangi markalar: bildiklerimi yazayım

Renault - araç
    Peugeot - araç
    Citroen - araç

Sanofi - ilaç
    Allegra - İlaç
    Loreal - kozmetik

Carrefour - market
    Danone - Gıda
    Lacoste - giyim
    Axa - sigorta

Total - yakıt
    Elf - yakıt yağ

Lafarge - çimento.

Aklıma gelen bildiklerim bunlar
    Almayın, aldırmayın, ülkece boykot edelim

Araç alacaklar, Ford , Tofaş, Fiat ya da Alman marka arabaları tercih edelim.
    Ford ve Tofaş-Fiat ın fabrikaları ülkemizde, bir nevi yerli. Bu markaları tercih edelim...

Fransız markalardan uzak durup,boykot edelim
    Geri zekalı buraya mesaj atıp gitmekle oluyormu beyinsiz dün attın yazdık okusan 2. Ke şu boktan yazını koymazdın buraya
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    varsa gücün buyur.. ama önce şu fransa işini halletmelisin.
    ) Hemmen geliyor.. Yanlış bişe yapmayak da??..
    Fransa işi kolay, öperiz derinden geçer..

6. garan yerine TSKB almak lazımmış. hergün uçuyor kağıt nereye kadar gidecekse..

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    üretilen malların çoğunun ham maddesi yurtdışından geliyor...yani dolarla veya eur ile alınıyor...zaten bunu içerideki fiyatlardan anlıyoruz sürekli artış var...hal böyleyken üretimi yapanlar bu ham maddeyi nasıl alacak, nasıl üretecekte cari açığı kapatacak...izliyoruz ilgiyle...

cari açığa bir nebze TURİZM fayda edebilirdi o da olmadı malum bu sene...

iyimser olduğum tek şey doların son çıkış dalgası içinde olma ihtimali yani tarihi ölçekte 5. dalga...ama bunun nerede sonlanacağını kimse bilemez...şahsen şuradan döner şu aralıktan döner diyemiyorum...yer çekimsiz bölgede gidiyor...belki yarın paldır küldür döner belki 1 ay sonra belki 1 yıl...

JP MORGAN EW sayımı ile yayınladığı analizde nasıl patladı gördük...EW de bana göre en zor dalgayı (5. dalga) tahmin edip kahraman olmaya çalıştılar...
    JP Morgan sayımı zaten küfür gibiydi. EW sayımından çok 3-A sınıfından Berkecan'ın ew konulu ödevi gibiydi.

Söylediğiniz gibi rekabetçi kur ve ek ötv politikalarıyla cari açık dengelense bile üretim ve tüketim durma noktasına gelecek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    matrikse şimdi düşen haberin bir kısmı...

Pandemi sürecinde İstanbul'da her 4 haneden biri sosyal yardım talebinde bulundu.

....İBB'nin sosyal yardım amacıyla açmış olduğu internet sayfasına yapılan başvurulara göre; pandemi sürecinde İstanbul'da her 4 haneden birinin sosyal yardım talebinde bulunduğu ortaya çıktı. İstanbul'da toplam hane sayısı 4,5 milyon iken hanelerden gerçekleşen toplam başvuru sayısı 1 milyonu aştı. Başvuruda bulunan hanelerin yüzde 30,9'unun düzenli bir geliri olmadığı anlaşıldı....

Sayfa 541/1000 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •