Sayfa 606/1006 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    haklısınız diyecek birşey yok ama en ünlü ekonomistler dahil (içlerinde muhalif olanlarla) MB'nin veya hükümetin oy kaybı vs. TL'yi bu kadar ezdireceklerini sanmıyordu.. ben de bu görüşteydim...herkes MB'den tepki bekledi hatta yeşil bile fiyatladı.. ama şaka sanki yaşananlar

http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=382256

maalesef faizi dediğiniz gibi tren perondayken yakamıyorsunuz uzun vadeli girdiğinizi haklısınız.
    Bakslım bugün mb nelerden bahsedecek gene kurun seviyesi bizim için önemli değil enflasyonda işler yolunda gidiyor sıkılaşmayı da yeterli buluyoruz derse seyreyle cümbüşü ki büyük ihtimal böyle olacak

2. Burgan dijital 32 güne %13'ten % 13.75'e gelmiş....
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bakslım bugün mb nelerden bahsedecek gene kurun seviyesi bizim için önemli değil enflasyonda işler yolunda gidiyor sıkılaşmayı da yeterli buluyoruz derse seyreyle cümbüşü ki büyük ihtimal böyle olacak
    yeni rekorlar görmeye alıştık artık şu rakamı vurdu çekti de diyemiyoruz soktu daha da ittiriyor daha doğru sanırım.

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    yeni rekorlar görmeye alıştık artık şu rakamı vurdu çekti de diyemiyoruz soktu daha da ittiriyor daha doğru sanırım.
    Geldiğimiz durumu süper özetleyen bir yorum olmuş...

5. Düşmeyen dolar icat etmişler

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Burgan dijital 32 güne %13'ten % 13.75'e gelmiş....
    250 altı günlük de %13 olmus. %11.25ti. 250 üstü aylik %13..

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. piyasalar biden'ı da fiyatlıyor olabilir mi? yoksa seçilirse daha büyük boy şemsiye getirirler mi abd malı?

aylık oranlar ile gunluk arasında pek fark göremediğimden günlük gidiyorum hala aktif rasyo düzenlemesi ve faiz artışı bekliyorum ama dengeli bir ortamda değiliz.

YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    piyasalar biden'ı da fiyatlıyor olabilir mi? yoksa seçilirse daha büyük boy şemsiye getirirler mi abd malı?

aylık oranlar ile gunluk arasında pek fark göremediğimden günlük gidiyorum hala aktif rasyo düzenlemesi ve faiz artışı bekliyorum ama dengeli bir ortamda değiliz.

YTD.
    biden gelirse CATSA yaptırımları ve Halkın bankasına ceza vs. gundeme gelecek gibi konuşuluyor.

Sayfa 606/1006 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •