Sayfa 595/1000 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,753 - 4,760 arası.

Konu: Viop - XXVI

1. Sürü bağışıkçıları,tatilinden feragat etmeyenler,kafe,lokanta müdavimleri,düğüncüler,eğlenceciler...beyler hiç bir çaba göstermesin,ama hükümet salgını önlesin.Yahu adam oğlu korona olmuş ona destek olmak için yanında durup kendisi de corona kapmış...bu derece beyinsiz.

2. Ver müziği
    Din dini din dini din din
    Eurocularin gur sesi o
    Dolarcilarin umudu o

3. Günaydın
    Bu iş böyle olmaz arkadaşlar. En büyük hastanelerin başhekimleri ile görüşüyorum. Hepsi yandım Allah diyor. Covid in boku çıktı, herşey çıkmaza girdi.
    Ekonomi zaten dombili vaziyette. Döviz patladı. Bu da böyle gitmez. Radikal kararlar gelecektir, bu da beni korkutuyor.
    Tanrı hepimize yardım etsin.

İmam Hatipte hadis, kelam öğretecek adamı gel CB yap..
    Saraya da 5 milyar TL harçlık ver..

Ne gelirse başımıza azdır!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    aklıma ayasofya'nın ibadete açıldığı gün oluşan izdiham görüntüleri geldi...sen de hatırlıyor musun? kesin hatırlamıyorsundur...

Alıntı Originally Posted by efe7 Yazıyı Oku
    Sürü bağışıkçıları,tatilinden feragat etmeyenler,kafe,lokanta müdavimleri,düğüncüler,eğlenceciler...beyler hiç bir çaba göstermesin,ama hükümet salgını önlesin.Yahu adam oğlu korona olmuş ona destek olmak için yanında durup kendisi de corona kapmış...bu derece beyinsiz.

6. Dövizin çok ani oynaklıklar olmadığı sürece artması beni rahatsız etmiyor,varsın çıksın..ama faiz enflasyonu geçmemeli..faiz artarsa ekonomi durur,işsizlik artar...kasımda da aynı kalmalı faiz.

7. 6-ile 7 lira arasında mb kimlere dolar sattı
    Asıl vurgun orda
    Kasayı boşaldı resmen

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    garan ve akbank bilançoları gayet güzel.ama fiyata faydası yok
    Bankaların gerçek bilançolarını sadece kredi derecelendirme kuruluşları, dolayısıyla yabancılar biliyor. Gerçkete ne kadar batık kredi olduğunu v.s. Deniz43 komşu topikte çok detaylı açıklıyor bu konuları, göz atmakta fayda var.

Benim görüşüm ise bu filmin sonunda bankalar ucuz kaldı diye bankalara saldıracaklar. Olası batık kredilere rağmen alımlar gelecek. İş işten geçtikten sonrada (büyük bankalar %50 primlendikten sonra) TV'de uzmanlar çıkıp zaten sanayi endeksi ile makas çok açılmıştı, PD/DD ler 0,5'de geziyordu rasyonel değildi cart curt diye açıklama yapacaklar.

Sayfa 595/1000 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •