Sayfa 596/1000 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,761 - 4,768 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    aklıma ayasofya'nın ibadete açıldığı gün oluşan izdiham görüntüleri geldi...sen de hatırlıyor musun? kesin hatırlamıyorsundur...
    ayasofya'nın açılması hepsinden önemli özel bir gündü...ama keşke orda da tedbirlere uyulsaydı.

Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Günaydın
    Bu iş böyle olmaz arkadaşlar. En büyük hastanelerin başhekimleri ile görüşüyorum. Hepsi yandım Allah diyor. Covid in boku çıktı, herşey çıkmaza girdi.
    Ekonomi zaten dombili vaziyette. Döviz patladı. Bu da böyle gitmez. Radikal kararlar gelecektir, bu da beni korkutuyor.
    Tanrı hepimize yardım etsin.
    valla dün adını vermeyeyim gazi üniversitesinin bir ölümünün ada bilim dalı başkanuı ankarada geçen ay günlük hasta sayısı 5.000 di şu anda yarı yarıya azaldı günlük hasta sayısı 2.500 dedi. yalan söyleyecek veya abartacak bi adam değil
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    6-ile 7 lira arasında mb kimlere dolar sattı
    Asıl vurgun orda
    Kasayı boşaldı resmen
    6,85 seviyesinde 1 ay süreyle sabit tutularak ülkeden çıkmak isteyen yabancı yatırımcıya kısmen ucuz sayılacak seviyeden dolarları verildi.
    adam zaten borsadaki kağıdı çok ucuza satmış yani fazla kar etmemiş. hatta zarar yazmış.
    bir de üstüne pahalı dolar alıp alıp ülkesine giderse bir daha o yabancı ülkeye gelmez.

haliyle adamı ülkesine gönderdirken uygun bir dolar kuru ile maliyetlendirmek gerekiyordu. ve 6,85 seviyesi 1 ay öyle tutuldu.

benim o dönemden çıkardığım sonuç bu. yanlışım varsa ya da eksik ise tamamlayın
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

Günaydın güzel yurdumun insanları, yıllardır takip ederim, yazmak bugüne nasipmiş, herkese bol kazançlar

Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Günaydın güzel yurdumun insanları, yıllardır takip ederim, yazmak bugüne nasipmiş, herkese bol kazançlar
    hoşgeldinizde bırakın bu ayakları desem ilk mesajınıza ayıp olur mu
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Hoşgeldiniz short için 1’e long için 2’ye basın
    Bol kazançlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    valla dün adını vermeyeyim gazi üniversitesinin bir ölümünün ada bilim dalı başkanuı ankarada geçen ay günlük hasta sayısı 5.000 di şu anda yarı yarıya azaldı günlük hasta sayısı 2.500 dedi. yalan söyleyecek veya abartacak bi adam değil
    Başkanım Ankara öyle olabilir, doğrudur illaki. Aslında Ankarada yaşadığımdan öyle olmasını da umut ediyorum.
    Ama diğer iller ile devamlı görüşüyorum, ilk elden bilgi sahibiyim. Son 2 haftada %40 artan sayılar var, hastaneler full. Ve Başhekimlerin hepsi umutsuz, daha kötü olacak derler. Umarım olmaz tabii.

8.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    6,85 seviyesinde 1 ay süreyle sabit tutularak ülkeden çıkmak isteyen yabancı yatırımcıya kısmen ucuz sayılacak seviyeden dolarları verildi.
    adam zaten borsadaki kağıdı çok ucuza satmış yani fazla kar etmemiş. hatta zarar yazmış.
    bir de üstüne pahalı dolar alıp alıp ülkesine giderse bir daha o yabancı ülkeye gelmez.

haliyle adamı ülkesine gönderdirken uygun bir dolar kuru ile maliyetlendirmek gerekiyordu. ve 6,85 seviyesi 1 ay öyle tutuldu.

benim o dönemden çıkardığım sonuç bu. yanlışım varsa ya da eksik ise tamamlayın
    Adam kime satti diyor acik soruyor

Az AKsosyaldemokrat degilsin seni hinzir

Sayfa 596/1000 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •