Sayfa 35/1200 İlkİlk ... 25333435363745851355351035 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by Boom Yazıyı Oku

Karşıt yatırım,
    elliott dalga prensibi,
    Leonardonun robotu,
    Varyemez amca.
    Borsa sihirbazlari

Sn Amator_kurt, umarim yardimci olur, bunlari sn Sacro paylasmisti, bende hazirda vardi.

Selamlar...
    EYVALLAH cok makbule geçti valla kaydı alıyorum..
    yatırımcı arkadaşım yazını yeni gördüm kitabın adını yazacam öğlen eve gidince, adını unuttum
    ama kitap şöyle finansal matematik temel analiz vs. özetlemiş..ön sözü okudum çok faydalı gibi geldi..içine giremedim henüz malum maç vardı dün

2.  Alıntı Originally Posted by yucin Yazıyı Oku
    Bu hayvanlar alemi gibi borsada artık kendini eğitip geliştirmeyene kolay ekmek yok bu böyle artık....
    artık grefik paylaşıp üstünden yorum yapmak yasakmı.. yani iyice diyorlarki biz ky kanını emmeden şurdan şuraya gitmeyiz.
    sanki kazanç garantisi veriyorlar..
    sanki yıllarca masa sandalye şirketlerinde milletin elinde avucunda alınanlara göz yumulmadı..
    Allah korusun nice yuvalar dağıldı belkide ..

3. Bu konuda Turksad arkadas bir yazi paylasmisti, 9. sayfada,...
    "Eski" bir profesyonel "Borsaci" olarak tamamaen katiliyorum. Yalan yanlis, bariz yonlendirici, kotu niyetli olmadiktan sonra iyi niyetle analiz yapip paylasan kisinin korkacak bir seyi yok.
    Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

4. Pardon 30. sayfada olacakti o yazi...
    Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

5.  Alıntı Originally Posted by Boom Yazıyı Oku
    Bu konuda Turksad arkadas bir yazi paylasmisti, 9. sayfada,...
    "Eski" bir profesyonel "Borsaci" olarak tamamaen katiliyorum. Yalan yanlis, bariz yonlendirici, kotu niyetli olmadiktan sonra iyi niyetle analiz yapip paylasan kisinin korkacak bir seyi yok.
    profesyonel borsacımı saygilar abimm

6.  Alıntı Originally Posted by mapfree Yazıyı Oku
    Fener BJK yorumu var mı abiler

Sent from my General Mobile 4G using hisse.net mobile app
    BJKAS için muhtemel olası direnç 6,19
    destek noktaları ise 5,99 ve kırılması halinde 5,78 gibi duruyor.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

7. ve şuanda bjkas ta muhtemelen 5,99 bantını test ediyor
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

8. Arkadas ne kagitlar ne primler yapiyor da kaya gibi kagitlar asagi basiyo.... Valla BIST cok enteresan.....

Sent from my LG-D802TR using hisse.net mobile app

Sayfa 35/1200 İlkİlk ... 25333435363745851355351035 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •