Originally Posted by Webster Karhane salmaya basladi Siki tutunun yaninizda ne varsa Fuat ustadim su arkadasiniza bir titresim atsanizda lukse bir baksa Piston aşaaaa dediler. Endeks eksiye gitmez herhalde buradan son yarım saatte?
Originally Posted by Webster Karhane salmaya basladi Siki tutunun yaninizda ne varsa Fuat ustadim su arkadasiniza bir titresim atsanizda lukse bir baksa Alış 16 emir 1425 lot. Sn. Webster
Originally Posted by onsekiz Alış 16 emir 1425 lot. Sn. Webster Harika Bu salmaya tavandan inmedi Tsklr
Originally Posted by Foçabeyi Piston aşaaaa dediler. Endeks eksiye gitmez herhalde buradan son yarım saatte? Yok daha neler....
Originally Posted by onsekiz Alış 16 emir 1425 lot. Sn. Webster sagolun ustad Webster üstadim, ben bir arkadaştan istiyorum o da makinist bir üstada soruyor, bugün makinist herhalde işte dönüş yapamadı.
Originally Posted by Fuat Soylu sagolun ustad Webster üstadim, ben bir arkadaştan istiyorum o da makinist bir üstada soruyor, bugün makinist herhalde işte dönüş yapamadı. Sagolsun onsekiz ustad paylasmis Yarin da tavan ins bu salmaya birakmadiysa
Originally Posted by Webster Sagolsun onsekiz ustad paylasmis Yarin da tavan ins bu salmaya birakmadiysa 17.35te bozmus tavani
yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.
Originally Posted by fon_fan 17.35te bozmus tavani Ustad ky panik yapti bist salinca Tahtaci topladi hemen
Forum Rules
Yer İmleri