Sayfa 830/1002 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Portföyü yeniden şekillendirme aşamasındayım. Mac ve Mps’de son dönemdeki performans düşüklüğü can sıkıcı. Yeni portföy ile ilgili düşüncem şu şekilde. Kafamda tam netleşmesede muhtemelen Mac ve Mps’yi ikiye bölüp Nnf ve Rbh ile çeşitlendireceğim.
    Ek olarak:
    Performans düşüklüğü olan fonlarda inat etmemeyi, geçen sene bir dönem tüm hsyf’lar uçarken Acc’de kitlenip kaldığımda öğrendim.
    ben de olayı bu bağlamda sormuştum. yıllardır iyi giden fonun her zaman iyi gitme garantisi olmayacağına göre biraz daha seri şekilde, yani yıllıklara takılmadan üç ve altı aylıklar bağlamında da düşünebilirmiyiz diye. değerli fikirleri duyup son kararı elbette bizler vereceğiz artık. aslında en mantıklısı, SN hellistheothers üstadın yaptığı. en çok beğendiğimiz üç dört fon arasında hsyf'leri bölmek. sanki 4 adet farklı hisseye yatırım yapıyormuş gibi bir sıtrateji izlemek. aksi taktirde a fonu iyi gidince b'ye, bu kez de b fonu duraklayıp c fonu yükselince oraya gitmeye çalışıp yıpranırız.

2. Sirketlerin blanvolarına bakıyorum.hemen hrmrn hespinde ciddi kar artısları ciro artısları var. Buyukler için kur önemli degil. 10 alıp 12 satıyor.dövizde fiyat arttıgında anlık degisiyor. 12 alıp 15 satıyor.talep hızlı turkiyede. Döviz kısa vadede sadece asgari ucretli ve alt gelir grubununun alım guvunu dusırcek
     Alıntı Originally Posted by alpermete Yazıyı Oku
    Aslında aynı gün TKF ve NNF'yi de sattım. Bir gün sonra da satabilirdim, herneyse. Dün itibariyle de AFT'nin tümünü çıktım. Elimde bir tek eser miktarda AES kaldı. Fonlar kesinlikle trade yapmaya uygun değiller, pişman oluyorsunuz. Ancak şu da bir gerçek ki ekonomisi bu durumdaki bir ülkenin borsasının böyle yükselegelmesi normal değil. Dolar bazlı düşük vs. bana akılcı gelmiyor...
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Daha nereye kadar seyredecekler acaba, mesela dolar ay sonu 10TL olsa da yine bakacaklar mı, yada yılsonu 12 filan mı olacak, bu kadar rezillik de fazla artık.

Yatırımlarımın %90'a yakını yabancı fonlarda olmasına rağmen çok rahatsız edici bir durum, ülkenin veya ekonominin başına herhangi bir üniversitenin iktisat fakültesi 1. sınıf öğrencisini koysanız daha iyi yönetir ekonomiyi herhalde...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Umarim GBC altin etflerini satmamistir...
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Bugün ABD de seçim günü. Biden açık ara kazanırsa Trump itiraz edemez ve piyasalar rahatlar. Fark az olursa Trump oyunbozanlık yapabilir ortam gerilir, piyasalar sıkıntılı olur.
    Biden da kazansa piyasa ile inatlaşamaz ve mevcut politikalara devam eder diye düşünüyorum. Gergin bir dönem geçirme ihtimaliz var.
    vadelilere bakılırsa piyasalar biden'ın alacağını fiyatlamaya başladı. mavi dalga gelirse piyasalar için en iyisi olacak.

6. Üretimin içerisinde birisi olarak söyleyebileceğim, birim bazlı enerji tüketimimizi takip eden Orta Avrupa ülkeleri bu ekmeği bize yedirmezler. Yakın zamanda indirim talepleri ile gelmeye başladılar. Yoksa parayı devalüe ederek karı arttırmak bilinmedik bir yöntem değil.

7.  Alıntı Originally Posted by flowski Yazıyı Oku
    vadelilere bakılırsa piyasalar biden'ın alacağını fiyatlamaya başladı. mavi dalga gelirse piyasalar için en iyisi olacak.
    Twitterdan takip ettiğim kadarıyla biden posta ile kullanılan oylarda öndeymiş. Ancak normal oy kullanımı devam ediyor. Trump şahsen kullanılan oylarda önde olursa bu posta ile gelen oylara itiraz edip ortamı bulandırabileceği söyleniyor. O nedenle seçim tamamlanıp yeni başkan kesinleşmeden bişey demek için erken.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Umarim GBC altin etflerini satmamistir...
    Satmamış gibi görünüyor fiyatlamalara bakarak.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 830/1002 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •