Sayfa 433/1002 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,457 - 3,464 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Kiğılı Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı perakende sektörünün tamamının borç yapılandırılmasının içinde olduğunu sölyledi.

Bloomberg HT yayınına katılan Kiğılı "Hepimiz borç yapılandırmasının içine girdik" ifadelerini kullandı. Kiğılı ayrıca birçok markanın bu yıl ciro kaybının da yüzde 40 ile yüzde 60 civarında olacağını söyledi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kiğılı Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı perakende sektörünün tamamının borç yapılandırılmasının içinde olduğunu sölyledi.

Bloomberg HT yayınına katılan Kiğılı "Hepimiz borç yapılandırmasının içine girdik" ifadelerini kullandı. Kiğılı ayrıca birçok markanın bu yıl ciro kaybının da yüzde 40 ile yüzde 60 civarında olacağını söyledi.
    Kığılı diyorsa doğrudur, ben çok dikkate alırım kendisini.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

ABD seçimlerinde son durum :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Oyların yüzde 85'inin sayıldığı Florida'da Trump, yüzde 50.4 ile öne geçti

Florida kritik eyalet

Decision Desk HQ, Trump'ın Florida'yı kazandığını bildirdi

Son durum

ABD'de başkanların galip geldiği eyaletlerden Ohio'da sandıkların yarısı açıldı. İlk sonuçlara göre Biden oyların yüzde 56'sını aldı. Ülkede son 30 yılda yapılan seçim sonuçlarına göre Ohio eyaletini kazanan aday, ABD başkanlığı koltuğuna oturuyor.

New York'ta kazanan Joe Biden oldu / CnnTürk

Sayfa 433/1002 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •