Sayfa 673/1006 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Sanıyorum 0.5 puan
    Fakat ona hiç bakmamalı, bunların 18 enflasyon açıklayabileceğini düşünebilirmisiniz.
    yer yarılsa 18 açıklamazlar.

2.  Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Ben ing hoşgeldini önceki yıllarda kullanmıştım tekrar hoşgeldin almak mümkün olurmu acaba.
    Ben dün konuştum, sistemde tüm geçmiş hesaplarımı gördüklerini ve yeni müşteri muamelesi yapılamayacağını söylediler özetle, bilmiyorum bunu aşabilen bi uygulama var mıdır

3.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Ben dün konuştum, sistemde tüm geçmiş hesaplarımı gördüklerini ve yeni müşteri muamelesi yapılamayacağını söylediler özetle, bilmiyorum bunu aşabilen bi uygulama var mıdır
     Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Ben ing hoşgeldini önceki yıllarda kullanmıştım tekrar hoşgeldin almak mümkün olurmu acaba.
    Hesaba para gönderip eft yapmanız gerekli o sırada teklif ediyor yeniden hoşgeldin.

4. Damat Ferit " olağanüstü bir durum olmadıkça dövize müdahale olmayacak "

5. Atilla Yeşilada " Hükümet faiz artıracak "

6.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Hesaba para gönderip eft yapmanız gerekli o sırada teklif ediyor yeniden hoşgeldin.
    Bu EFT olayı biraz komik değil mi? Ben bi bankadaki hesabımdan başka bankadaki hesabıma gönderip arada böyle paslaştırsam bu kriteri aşıyor olacağım o zaman?

7.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Bu EFT olayı biraz komik değil mi? Ben bi bankadaki hesabımdan başka bankadaki hesabıma gönderip arada böyle paslaştırsam bu kriteri aşıyor olacağım o zaman?
    Nesi komik ?
    Paranız var onu başka bankaya taşıyorsunuz sistem size gitme gel sana oran vereyim diyor...

8.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Enflasyon %18 olursa mevduat oranı ne olacak belli mi?
    enflasyon 18 olursa 18+0.50 verecekler

Sayfa 673/1006 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •