Sayfa 858/1002 İlkİlk ... 358758808848856857858859860868908958 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,857 - 6,864 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by Cancan88 Yazıyı Oku
    Hocam merhaba biden'in secilmesi bist i sizce nasil etkileyecektir ?
    Hocam ne olursa olsun artık dolar olarak mantıksızlık derecesinde düşük bir bist var. Piyasa değeri 2-3 dolar olup 50 centten işlem gören dev şirketler var. Satışlar hep kısa vadeli olsa da orta/uzun vadede bence yön yukarı olacaktır. Yani aşağıda potansiyel taş çatlasa 100-150 puan varken, yukarıda okyanus var artık.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    tff %3.14 getirmiş bir günde çok alışık değiliz böyle artışlara...
    Piyasadaki tüm yabancı hisse /etf fonlar arasında aktif yönetilen GBC ile birlikte tek fon TFF, başarı anlamında yakınından dahi geçemiyor ama tüm diğer yabancı hisse fonları içinde bu ikisinden başka aktif yönetilen yok. Biraz daha başarı gösterse gbc yanına ekleyeceğim 2.yabancı fon olurdu.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    tff %3.14 getirmiş bir günde çok alışık değiliz böyle artışlara...
    TFF aktif mi yonetiliyor? Icerisindeki ETFler hic fena degil gibi ama tum dunyadan etfler var. Keske biraz daha kapsami daraltsalar.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Yok hocam bir beklentim yok. hatta yükselişin devamı daha muhtemel gibi. düştü diye toplamıştım 6-7 gündür artık düşük sayılmaz yine. çıkarken değil düşerken artırmak gerek. şimdilik yeter. yine düşerse yine artırırım.
    aynen katılıyorum üstat düşükten toplamak lazım.
    şu mb ppk toplantısına kadar bir aksilik olmaz ise, dolar aşağı inmese de stabil kalırsa yön yukarı gibi duruyor.
    ytd..

5.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    TFF aktif mi yonetiliyor? Icerisindeki ETFler hic fena degil gibi ama tum dunyadan etfler var. Keske biraz daha kapsami daraltsalar.
    açıkçası aktifliklerii bilmiyorum yaklaşık 3-4 aydır portföyümde.
    hem dolardan hem de etflerden kazanırım amacıyla almıştım.
    kapsamı daraltıp risk almak istemiyorlar sanırım.
    aft ve yay ın daha az risklisi gibi yapmışlar.
    tüm dünyada yıl sonu rallisi başlarsa getirisi de paralel artar diye düşünüyorum.
    tabi bizde dolar ne olacak o da önemli...

6. VIX düşüşte ....
    güzel...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    GUH fonunun içeriğine bakıyordum KAPta, mesela Google hissesi için 5 ayrı satırda belirtmişler, adet olarak 60,20,10,10,10 olarak ve fiyatlar da aynı gözüküyor.

Bunların böyle ayrı satırlarda belirtilmiş olmasının benim çözemediğim bir anlamı var mıdır acaba, yani tek satırda 110 adet olarak niye gösterilmemiş?

Diğer hisselerde de benzer durum var...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. Blcyt hissesi %10 ile tavan yaptı akşama kadar tavanı bozmassa Eib ve Eic bugün de iyi getirir.

Sayfa 858/1002 İlkİlk ... 358758808848856857858859860868908958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •